Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shitouji Zhujiang 沧海足球俱乐部
Normal Tactiek 七三拳532
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 54.5
slecht Schieten wonderbaarlijk
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beder met de inworp. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano geeft de bal voor. Kichak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Avram rent richting de bal. Avram passt de bal met de wreef. Rongrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano onderschept slim de pass. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:1

4e minuut.
Keqin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano onderschept slim de pass. Gambiano passt de bal zonder na te denken. Daar is Kichak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kichak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yunwen kopt de bal weg. Gambiano probeert de bal met de borst te controleren. Gambiano draait met de bal, schiet en ... Hongbin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:2

8e minuut.
Kichak rent richting de bal. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Daar is Bingyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Beder verovert de bal door een tackle van achteren. Beder speelt de bal door. Rongrong rent richting de bal. Gambiano verovert de bal door een tackle van achteren. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. Hongbin bokst de bal weg. Klungelig pakt Yunwen de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beder zal de hoekschop nemen. Kichak springt en kopt de bal. Hongbin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hoefkens onderschept slim de pass. Hoefkens speelt de bal door. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak is nu in balbezit. Kichak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:3

14e minuut.
Futian is nu in balbezit. Hoefkens onderschept slim de pass. Hoefkens passt de bal zonder na te denken. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Hongbin trapt de bal weg van het doel. Beder kopt de bal weg. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:4

16e minuut.
Beder passt de bal in één keer door. Avram probeert naar een medespeler te passen. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yunwen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano schiet op doel. Hongbin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Klungelig pakt Gambiano de bal. Rongrong rent richting de bal. Gambiano onderschept slim de pass. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. Hongbin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yunwen probeert de bal met de borst te controleren. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:5

22e minuut.
Gambiano is nu in balbezit. Gambiano passt de bal zonder na te denken. Kichak is nu in balbezit. Kichak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:6

24e minuut.
Beder met een sublieme pass. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram passt de bal in één keer door. Gambiano rent richting de bal. Gambiano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:7

28e minuut.
Klungelig pakt Beder de bal. Beder speelt de bal door. Kichak is nu in balbezit. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Hongbin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:8

29e minuut.
Gambiano rent richting de bal. Gambiano geeft een lange en hoge pass. Kichak is nu in balbezit. Kichak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:9

33e minuut.
Inworp. Avram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kichak geeft een hoge lob. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. Hongbin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beder neemt de hoekschop. Kichak springt en kopt de bal. Hongbin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:10

38e minuut.
Hongbin speelt de bal door. Beder kan de bal niet met de borst controleren. Beder geeft een lange en hoge pass. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:11

41e minuut.
Canghai verovert de bal door een tackle van achteren. Canghai probeert naar een medespeler te passen. Avram geeft een hoge lob. Daar is Gambiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gambiano draait met de bal, schiet en ... Hongbin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:12

43e minuut.
Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram passt de bal in één keer door. Gambiano probeert naar een medespeler te passen. Kichak rent richting de bal. Kichak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Avram passt de bal zonder na te denken. Gambiano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bingyun. Bingyun krijgt een gele kaart. Gambiano raakt geblesseerd tijdens het duel. Kichak wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shitouji Zhujiang 85%, 沧海足球俱乐部 15%.
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:12

46e minuut.
Yunwen kopt de bal weg. Beder rent richting de bal. Beder geeft een hoge lob. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:13

50e minuut.
Libera geeft een hoge lob. Kichak rent richting de bal. Kichak geeft een lange en hoge pass. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:14

51e minuut.
Chenchen is nu in balbezit. Chenchen passt de bal met de wreef. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano rent richting de bal. Gambiano draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
Hongbin trapt de bal weg van het doel. Chunge kopt de bal weg. Daar is Chenchen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:15

53e minuut.
Keqin rent richting de bal. Gambiano verovert de bal door een tackle van achteren. Gambiano met een sublieme pass. Kichak is nu in balbezit. Kichak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hoefkens kopt de bal weg. Avram rent richting de bal. Avram speelt de bal door. Daar is Gambiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gambiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:16

58e minuut.
Enhua rent richting de bal. Avram verovert de bal door een tackle van achteren. Avram speelt de bal door. Daar is Kichak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Hongbin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:17

60e minuut.
Miccoli met de inworp. Klungelig pakt Beder de bal. Beder geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kichak de bal. Kichak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Avram speelt de bal door. Kichak is nu in balbezit. Kichak met een sublieme pass. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Faedda kopt de bal weg. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Hongbin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:18

68e minuut.
Kichak passt de bal in één keer door. Hoefkens speelt de bal door. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:19

69e minuut.
Hoefkens met een sublieme pass. Avram met een sublieme pass. Daar is Kichak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Hongbin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:20

70e minuut.
Futian speelt de bal door. Daar is Keqin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gambiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gambiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:21

75e minuut.
Avram geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yunwen de bal. Kichak is nu in balbezit. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Hongbin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:22

75e minuut.
Keqin bereikt de bal nog maar net als eerste. Keqin probeert naar een medespeler te passen. Zhongshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano verovert de bal door een tackle van achteren. Gambiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:23

83e minuut.
Gambiano draait met de bal, schiet en ... Hongbin speelt de bal door. Avram kopt de bal weg. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano draait met de bal, schiet en ... Hongbin bokst de bal weg. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kichak is nu in balbezit. Kichak geeft de bal voor. Gambiano rent richting de bal. Gambiano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Beder is nu in balbezit. Beder probeert naar een medespeler te passen. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano schiet op doel. Hongbin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shitouji Zhujiang 81%, 沧海足球俱乐部 19%.
Shitouji Zhujiang - 沧海足球俱乐部 0:24