Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AlaDu All Stars Chinatown
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten weak
weak Passen average
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Daar is Mok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woo met een sublieme pass. Heng rent richting de bal. Vairavan onderschept slim de pass. Vairavan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Tee is nu in balbezit. Vairavan onderschept slim de pass. Vairavan passt de bal met de wreef. Daar is Nandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nandi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Toh rent richting de bal. Vairavan is nu in balbezit. Toh begaat een overtreding. Vairavan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Lau heeft problemen om de bal te vangen. Er rent richting de bal. Er passt de bal in één keer door. Nandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Nandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwa onderschept slim de pass. Hwa probeert naar een medespeler te passen. Nandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlaDu 56%, All Stars Chinatown 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AlaDu - All Stars Chinatown 0:0

51e minuut.
Vairavan is nu in balbezit. Lau bereikt de bal nog maar net als eerste. Heng begaat een overtreding. Lau moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lau kan niet meer verder spelen. Kim komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Daar is Heng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vairavan rent richting de bal. Meng is nu in balbezit. Vairavan verovert de bal door een tackle van achteren. Vairavan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mok probeert naar een medespeler te passen. Darumami geeft een hoge lob. Woo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan onderschept slim de pass. Vairavan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Er geeft de bal voor. Asngari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nandi. Nandi krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kim passt de bal met de wreef. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Darumami legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Darumami krijgt een gele kaart. Vairavan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kim neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Meng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AlaDu - All Stars Chinatown 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlaDu 46%, All Stars Chinatown 54%.
AlaDu - All Stars Chinatown 1:0