Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ocean Tactician GeylanG
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni met een sublieme pass. Szturc rent richting de bal. Szturc heeft problemen om de bal te vangen. Szturc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Siverchuk speelt de bal door. Szturc rent richting de bal. Kang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szturc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siverchuk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ocean Tactician - GeylanG 0:1

11e minuut.
Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Chop is nu in balbezit. Szturc verovert de bal door een tackle van achteren. Szturc draait met de bal, schiet en ... Mupa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ocean Tactician - GeylanG 0:2

13e minuut.
Spisz heeft problemen om de bal te vangen. Spisz geeft een lange en hoge pass. Kang heeft problemen om de bal te vangen. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc haalt uit met een fantastische trap. Mupa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ocean Tactician - GeylanG 0:3

19e minuut.
Mikuni geeft de bal voor. Chang kopt de bal weg. Siverchuk rent richting de bal. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sin. Mikuni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mikuni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kang rent richting de bal. Szturc onderschept slim de pass. Szturc haalt uit met een fantastische trap. Mupa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Sotkajärvi rent richting de bal. Sotkajärvi passt de bal in één keer door. Siverchuk is nu in balbezit. Szturc rent richting de bal. Szturc schiet op doel. Mupa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kumar rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Cheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siverchuk is nu in balbezit. Siverchuk passt de bal zonder na te denken. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ocean Tactician - GeylanG 0:4

39e minuut.
Siverchuk is nu in balbezit. Siverchuk met een sublieme pass. Chop is nu in balbezit. Szturc verovert de bal door een tackle van achteren. Szturc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Spisz probeert naar een medespeler te passen. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk passt de bal zonder na te denken. Szturc rent richting de bal. Szturc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Chop rent richting de bal. Chop passt de bal zonder na te denken. Chang is nu in balbezit. Szturc verovert de bal door een tackle van achteren. Szturc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ocean Tactician - GeylanG 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ocean Tactician 75%, GeylanG 25%.
Ocean Tactician - GeylanG 0:5

52e minuut.
Hon is nu in balbezit. Siverchuk onderschept slim de pass. Siverchuk passt de bal met de wreef. Szturc is nu in balbezit. Szturc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ocean Tactician - GeylanG 0:6

55e minuut.
Kumar met een sublieme pass. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Chop geeft een hoge lob. Chow bereikt de bal nog maar net als eerste. Chow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hon rent richting de bal. Sotkajärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Sotkajärvi geeft een lange en hoge pass. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siverchuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ocean Tactician - GeylanG 0:7

79e minuut.
Klungelig pakt Kumar de bal. Mikuni is nu in balbezit. Daar is Szturc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szturc haalt uit met een fantastische trap. Mupa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ocean Tactician - GeylanG 0:8

81e minuut.
Kumar passt de bal in één keer door. Sotkajärvi met een sublieme pass. Szturc is nu in balbezit. Klungelig pakt Szturc de bal. Szturc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szturc is nu in balbezit. Szturc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ocean Tactician - GeylanG 0:9

88e minuut.
Chye geeft een hoge lob. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kumar rent richting de bal. Siverchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Siverchuk passt de bal in één keer door. Szturc heeft problemen om de bal te vangen. Szturc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ocean Tactician 56%, GeylanG 44%.
Ocean Tactician - GeylanG 0:9