Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tampines Rovers Sailor cc
Normal Tactiek 451
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 26.6
weak Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Rumaropen met een sublieme pass. Rasamy is nu in balbezit. Rasamy passt de bal met de wreef. Ioveanu is nu in balbezit. Ioveanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampines Rovers - Sailor cc 0:1

13e minuut.
Arockriaj onderschept slim de pass. Arockriaj passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lam de bal. Rumaropen rent richting de bal. Rumaropen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu onderschept slim de pass. Sin rent richting de bal. Ioveanu onderschept slim de pass. Ioveanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tee heeft problemen om de bal te vangen. Tee geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frenkel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rasamy geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu haalt uit met een fantastische trap. Sim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampines Rovers - Sailor cc 0:2

21e minuut.
Rumaropen met een sublieme pass. Chiquinho rent richting de bal. Chiquinho geeft de bal voor. Tee is nu in balbezit. Tee speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rasamy probeert de bal aan de voet te houden. Murthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murthy speelt de bal door. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Samivelu trapt de bal weg. Murthy is nu in balbezit. Murthy passt de bal zonder na te denken. Asngari rent richting de bal. Asngari schiet op doel. Samivelu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Asngari is nu in balbezit. Rontini probeert naar een medespeler te passen. Chiquinho probeert naar een medespeler te passen. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampines Rovers - Sailor cc 0:3

35e minuut.
Rasamy kopt de bal weg. Klungelig pakt Muzapar de bal. Ioveanu is nu in balbezit. Ioveanu draait met de bal, schiet en ... Sim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampines Rovers - Sailor cc 0:4

38e minuut.
Rumaropen rent richting de bal. Rumaropen probeert naar een medespeler te passen. Ioveanu is nu in balbezit. Ioveanu draait met de bal, schiet en ... Sin probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

45e minuut.
Rumaropen is nu in balbezit. Rumaropen passt de bal met de wreef. Daar is Sin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tampines Rovers - Sailor cc 0:5

45e minuut.
Lam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kwong komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampines Rovers 74%, Sailor cc 26%.
Tampines Rovers - Sailor cc 0:5

51e minuut.
Gee met een sublieme pass. Rumaropen is nu in balbezit. Rumaropen passt de bal zonder na te denken. Ioveanu heeft problemen om de bal te vangen. Ioveanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sin trapt de bal weg van het doel. Rasamy kopt de bal weg. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mee rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rontini rent richting de bal. Murthy begaat een overtreding. Rontini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rontini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Sin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampines Rovers - Sailor cc 0:6

80e minuut.
Frenkel rent richting de bal. Frenkel geeft een hoge lob. Sin heeft problemen om de bal te vangen. Ioveanu is nu in balbezit. Ioveanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampines Rovers 62%, Sailor cc 38%.
Tampines Rovers - Sailor cc 0:6