Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almighty Centuri Merlion United FC
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
7 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 34.2
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Hoàng Lâm rent richting de bal. Kee bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer onderschept slim de pass. Fischer geeft de bal voor. Alli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Fischer speelt de bal door. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Lâm is nu in balbezit. Hoàng Lâm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Almighty Centuri - Merlion United FC 0:1

15e minuut.
Yeoh is nu in balbezit. Yeoh geeft een lange en hoge pass. Leo kopt de bal weg. Alli heeft problemen om de bal te vangen. Alli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hing met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoàng Lâm de bal. Alli is nu in balbezit. Alli haalt uit met een fantastische trap. Soon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almighty Centuri - Merlion United FC 0:2

20e minuut.
Hoàng Lâm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pěhouček komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar rent richting de bal. Alli onderschept slim de pass. Alli haalt uit met een fantastische trap. Soon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almighty Centuri - Merlion United FC 0:3

29e minuut.
Bossetti met een snelle inworp. Daar is Lungulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lungulescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Alli de bal. Alli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almighty Centuri - Merlion United FC 0:4

34e minuut.
Kok verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer met een sublieme pass. Pěhouček rent richting de bal. Pěhouček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gek de bal onder controle te krijgen. Soon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almighty Centuri - Merlion United FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almighty Centuri 76%, Merlion United FC 24%.
Almighty Centuri - Merlion United FC 0:5

48e minuut.
Chin bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer onderschept slim de pass. Farmer passt de bal met de wreef. Lungulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungulescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Almighty Centuri - Merlion United FC 0:6

50e minuut.
Pěhouček rent richting de bal. Pěhouček passt de bal in één keer door. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli schiet op doel. Gek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kok rent richting de bal. Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer geeft een lange en hoge pass. Daar is Pěhouček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pěhouček geeft een hoge lob. Soon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Almighty Centuri - Merlion United FC 0:7

55e minuut.
Driyono geeft een lange en hoge pass. Alli kopt de bal weg. Pěhouček rent richting de bal. Pěhouček haalt uit met een fantastische trap. Soon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Almighty Centuri - Merlion United FC 0:8

56e minuut.
Leo geeft de bal voor. Inworp. Driyono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hing is nu in balbezit. Hing geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Yeoh rent richting de bal. Yeoh passt de bal in één keer door. Chin met een sublieme pass. Devan is nu in balbezit. Devan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tidu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Chin verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer onderschept slim de pass. Farmer probeert naar een medespeler te passen. Alli rent richting de bal. Alli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Tidu geeft een hoge lob. Soon met een sublieme pass. Farmer kopt de bal weg. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing draait met de bal, schiet en ... Soon bokst de bal weg.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Kian de bal onder controle te krijgen. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing is nu in balbezit. Hing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Almighty Centuri - Merlion United FC 0:9

72e minuut.
Inworp. Gan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Chin onderschept slim de pass. Chin passt de bal in één keer door. Devan rent richting de bal. Devan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fernández Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Klungelig pakt Chin de bal. Farmer is nu in balbezit. Farmer passt de bal in één keer door. Alli rent richting de bal. Alli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soon trapt de bal weg van het doel. Farmer kopt de bal weg. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli draait met de bal, schiet en ... Soon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wakulczyk komt het veld opgelopen. Tidu met de inworp. Pěhouček rent richting de bal. Pěhouček geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Tang komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Daar is Tidu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tidu met een sublieme pass. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Almighty Centuri - Merlion United FC 0:10

89e minuut.
Gan is nu in balbezit. Gan geeft een hoge lob. Leo speelt de bal door. Chin rent richting de bal. Chin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Fernández Serrano trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Wakulczyk de bal. Wakulczyk probeert naar een medespeler te passen. Alli is nu in balbezit. Alli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almighty Centuri 68%, Merlion United FC 32%.
Almighty Centuri - Merlion United FC 0:10