Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beat Ampang Ju Wrong
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 32.5
poor Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen average


1e minuut.
Chee is nu in balbezit. Deegan verovert de bal door een tackle van achteren. Deegan passt de bal met de wreef. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hong rent richting de bal. Guşiţă onderschept slim de pass. Guşiţă met een sublieme pass. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Munisamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganase is nu in balbezit. Munisamy verovert de bal door een tackle van achteren. Munisamy schiet op doel. Kuek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beat Ampang - Ju Wrong 0:1

26e minuut.
Kang rent richting de bal. Tze Law verovert de bal door een tackle van achteren. Tze Law met een sublieme pass. Deegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deegan met een sublieme pass. Kuek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ban met een snelle inworp. Deegan is nu in balbezit. Deegan passt de bal in één keer door. Szeremet is nu in balbezit. Szeremet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beat Ampang - Ju Wrong 0:2

45e minuut.
Chee heeft problemen om de bal te vangen. How is nu in balbezit. Tenbrink rent richting de bal. Chee onderschept slim de pass. Chee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beat Ampang 57%, Ju Wrong 43%.
Beat Ampang - Ju Wrong 0:2

52e minuut.
Selvam verovert de bal door een tackle van achteren. Deegan probeert naar een medespeler te passen. Hong speelt de bal door. Deegan rent richting de bal. Deegan geeft de bal voor. Kuek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă met een sublieme pass. Ganase bereikt de bal nog maar net als eerste. Munisamy is nu in balbezit. Munisamy schiet op doel. Kuek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Doeltrap. Kuek trapt de bal weg. Deegan kopt de bal weg. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Selvam passt de bal zonder na te denken. Tze Law rent richting de bal. Tze Law met een sublieme pass. Munisamy is nu in balbezit. Munisamy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beat Ampang 53%, Ju Wrong 47%.
Beat Ampang - Ju Wrong 0:2