Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acidic United Ancient Behemots
Normal Tactiek Rage
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 36.1
weak Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Ribarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perrotta rent richting de bal. Lee legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perrotta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Perrotta neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Acidic United - Ancient Behemots 0:1

14e minuut.
Benavente rent richting de bal. Benavente probeert naar een medespeler te passen. Perrotta heeft problemen om de bal te vangen. Nieznajomy is nu in balbezit. Nieznajomy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acidic United - Ancient Behemots 0:2

32e minuut.
Murugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavente verovert de bal door een tackle van achteren. Benavente geeft een lange en hoge pass. Nieznajomy rent richting de bal. Nieznajomy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Palomar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ng. Palomar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznajomy rent richting de bal. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Butor is nu in balbezit. Butor geeft de bal voor. Perrotta rent richting de bal. Perrotta schiet op doel. Huat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acidic United - Ancient Behemots 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acidic United 79%, Ancient Behemots 21%.
Acidic United - Ancient Behemots 0:3

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palomar met een sublieme pass. Klungelig pakt Nieznajomy de bal. Nieznajomy haalt uit met een fantastische trap. Koh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perrotta springt en kopt de bal. Koh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acidic United - Ancient Behemots 0:4

54e minuut.
Ribarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benavente rent richting de bal. Benavente probeert naar een medespeler te passen. Perrotta is nu in balbezit. Perrotta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nieznajomy rent richting de bal. Nieznajomy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acidic United - Ancient Behemots 0:5

58e minuut.
Palomar verovert de bal door een tackle van achteren. Palomar passt de bal in één keer door. Perrotta is nu in balbezit. Perrotta schiet op doel. Huat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nieznajomy is nu in balbezit. Palomar rent richting de bal. Nieznajomy rent richting de bal. Nieznajomy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acidic United - Ancient Behemots 0:6

73e minuut.
Palomar rent richting de bal. Palomar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Huat de bal. Perrotta rent richting de bal. Perrotta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lai bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomar onderschept slim de pass. Palomar met een sublieme pass. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta draait met de bal, schiet en ... Koh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acidic United 68%, Ancient Behemots 32%.
Acidic United - Ancient Behemots 0:6