Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChAnCeFC Singapore United
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 38.5
poor Schieten average
poor Passen good
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Tay is nu in balbezit. Tay geeft een lange en hoge pass. Riascos geeft een hoge lob. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ChAnCeFC - Singapore United 0:1

11e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Sosa draait met de bal, schiet en ... Tan heeft problemen om de bal te vangen. Sosa is nu in balbezit. Sosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Soon geeft een hoge lob. Inworp. Willets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sosa rent richting de bal. Sosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Novalija verovert de bal door een tackle van achteren. Novalija probeert naar een medespeler te passen. Sosa is nu in balbezit. Sosa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Peng Siong de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Huat met een sublieme pass. Riascos rent richting de bal. Riascos probeert naar een medespeler te passen. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tay rent richting de bal. Riascos verovert de bal door een tackle van achteren. Riascos speelt de bal door. Lichnerowicz heeft problemen om de bal te vangen. Lichnerowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Han bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz onderschept slim de pass. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ... Peng Siong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

33e minuut.
Daar is Willets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willets speelt de bal door. Sosa met een sublieme pass. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Han geeft de bal voor. Inworp. Willets met een snelle inworp. Sosa rent richting de bal. Sosa geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Riascos speelt de bal door. Willets heeft problemen om de bal te vangen. Willets met een sublieme pass. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bala geeft een hoge lob. Daar is Tay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riascos rent richting de bal. Riascos draait met de bal, schiet en ... Huat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChAnCeFC - Singapore United 0:2

44e minuut.
Tay geeft de bal voor. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos speelt de bal door. Lichnerowicz is nu in balbezit. Lichnerowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChAnCeFC 89%, Singapore United 11%.
ChAnCeFC - Singapore United 0:2

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Huat niet meer kan verder spelen. Cheng komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Sosa onderschept slim de pass. Sosa speelt de bal door. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Peng Siong de bal onder controle te krijgen. Cheng bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Riascos met een snelle inworp. Chourio probeert naar een medespeler te passen. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Han probeert naar een medespeler te passen. Riascos is nu in balbezit. Riascos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sosa de bal. Sosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cheng met een harde bal richting middenveld. Riascos rent richting de bal. Riascos speelt de bal door. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChAnCeFC 84%, Singapore United 16%.
ChAnCeFC - Singapore United 0:2