Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Spider Singapore Lions FC
Normal Tactiek Lions
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 45.4
poor Schieten very good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Chung onderschept slim de pass. Chung passt de bal met de wreef. Alexeev is nu in balbezit. Alexeev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Spider - Singapore Lions FC 0:1

15e minuut.
Alexeev passt de bal met de wreef. Pang is nu in balbezit. Žura rent richting de bal. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Amato rent richting de bal. Amato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Spider - Singapore Lions FC 0:2

15e minuut.
Muzapar met een sublieme pass. Daar is Nan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev onderschept slim de pass. Alexeev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Neo heeft problemen om de bal te vangen. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev passt de bal met de wreef. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Žura speelt de bal door. Klungelig pakt Alexeev de bal. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato haalt uit met een fantastische trap. Chung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Spider - Singapore Lions FC 0:3

24e minuut.
Godeguez passt de bal zonder na te denken. Žura is nu in balbezit. Žura geeft een lange en hoge pass. Amato probeert de bal met de borst te controleren. Amato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Chung trapt de bal weg. Kobakhidze kopt de bal weg. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev haalt uit met een fantastische trap. Neo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Godeguez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alexeev rent richting de bal. Alexeev schiet op doel. Chung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Doeltrap. Chung trapt de bal weg van het doel. Kobakhidze geeft de bal voor. Daar is Amato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kobakhidze passt de bal met de wreef. Godeguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeguez passt de bal met de wreef. Amato is nu in balbezit. Amato geeft een lange en hoge pass. Chung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kobakhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobakhidze passt de bal in één keer door. Alexeev rent richting de bal. Alexeev schiet op doel. Chung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Spider - Singapore Lions FC 0:4

38e minuut.
Alexeev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kobakhidze de bal. Kobakhidze geeft een hoge lob. Amato is nu in balbezit. Amato draait met de bal, schiet en ... Chung bokst de bal weg. Krishnan heeft problemen om de bal te vangen. Alexeev rent richting de bal. Alexeev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Spider - Singapore Lions FC 0:5

44e minuut.
Kobakhidze met een sublieme pass. Daar is Alexeev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexeev passt de bal in één keer door. Daar is Amato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan begaat een overtreding. Alexeev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Godeguez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alexeev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Spider 84%, Singapore Lions FC 16%.
Black Spider - Singapore Lions FC 0:5

47e minuut.
Godeguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeguez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amato de bal. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Muzapar rent richting de bal. Žura bereikt de bal nog maar net als eerste. Žura met een sublieme pass. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Krishnan trapt de bal weg. Pang rent richting de bal. Kobakhidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kobakhidze krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Godeguez kopt de bal weg. Žura bereikt de bal nog maar net als eerste. Žura passt de bal met de wreef. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev geeft een lange en hoge pass. Chung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amato rent richting de bal. Amato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Spider - Singapore Lions FC 0:6

58e minuut.
Klungelig pakt Mee de bal. Amato verovert de bal door een tackle van achteren. Alexeev is nu in balbezit. Daar is Amato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Spider - Singapore Lions FC 0:7

60e minuut.
Alexeev geeft een lange en hoge pass. Chung probeert naar een medespeler te passen. Kobakhidze geeft een hoge lob. Alexeev is nu in balbezit. Alexeev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Chung trapt de bal weg. Kobakhidze kopt de bal weg. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato draait met de bal, schiet en ... Chung bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Godeguez neemt de hoekschop. Krishnan heeft problemen om de bal te vangen. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Spider - Singapore Lions FC 0:8

65e minuut.
Nan probeert naar een medespeler te passen. Neo met een sublieme pass. Amato rent richting de bal. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Žura probeert naar een medespeler te passen. Alexeev is nu in balbezit. Alexeev speelt de bal door. Klungelig pakt Amato de bal. Amato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Spider - Singapore Lions FC 0:9

69e minuut.
Chung geeft een hoge lob. Godeguez rent richting de bal. Godeguez geeft de bal voor. Kobakhidze rent richting de bal. Kobakhidze geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Krishnan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Godeguez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alexeev is nu in balbezit. Alexeev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Spider - Singapore Lions FC 0:10

73e minuut.
Krishnan geeft een lange en hoge pass. Godeguez kopt de bal weg. Daar is Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amato is nu in balbezit. Amato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kobakhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobakhidze passt de bal met de wreef. Amato is nu in balbezit. Amato draait met de bal, schiet en ... Chung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Spider - Singapore Lions FC 0:11

85e minuut.
Žura verovert de bal door een tackle van achteren. Žura speelt de bal door. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Neo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Godeguez is nu in balbezit. Godeguez speelt de bal door. Alexeev rent richting de bal. Alexeev schiet op doel. Chung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Spider - Singapore Lions FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Spider 75%, Singapore Lions FC 25%.
Black Spider - Singapore Lions FC 0:12