Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 13:29
  • Bekerwedstrijd: Cúp Quốc Gia
  • Stadion: XuMaHa
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 22376
xumaha Hải Dương
ATT Tactiek 5-3-2
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 51.3
good Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Hoàng Sửu kopt de bal weg. Hoàng Sửu rent richting de bal. Hoàng Sửu geeft een lange en hoge pass. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà passt de bal met de wreef. Muscă heeft problemen om de bal te vangen. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Trung Hoàng probeert de bal met de borst te controleren. Trung Hoàng passt de bal zonder na te denken. Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sửu verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Sửu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hoàng Hà rent richting de bal. Muscă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Hà is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martirena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hoàng Sửu geeft een hoge lob. Trung Giang springt en kopt de bal. Thế Sơn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - Hải Dương 0:1

21e minuut.
Sabelli passt de bal zonder na te denken. Ðức Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona verovert de bal door een tackle van achteren. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea schiet op doel. de Dios bokst de bal weg.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Sửu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoàng Sửu de bal. Hoàng Sửu geeft een hoge lob. Thế Sơn bokst de bal weg.

33e minuut.
de Dios probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy kopt de bal weg. Sabelli probeert naar een medespeler te passen. Garjelea rent richting de bal. Garjelea schiet op doel. de Dios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xumaha 45%, Hải Dương 55%.
xumaha - Hải Dương 0:1

78e minuut.
Sabelli met een snelle inworp. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy geeft een lange en hoge pass. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Ðức Giang de bal. Cardona is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ðức Giang. Ðức Giang krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xumaha 50%, Hải Dương 50%.
xumaha - Hải Dương 0:1