Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
05C4A TME .:*Devils FC*:.
Địa Kiếp Tactiek lucife7
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50.7 gemiddelde waardering 53.5
formidable Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen formidable


10e minuut.
Frumboli geeft een hoge lob. Hoàng Khánh geeft een lange en hoge pass. Daar is Sędek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Văn is nu in balbezit. Đình Văn schiet op doel. Karacabey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Piperal bereikt de bal nog maar net als eerste. Piperal probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Özartunç kopt de bal weg. Gavrič bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan geeft de bal voor. Vân Long krijgt zijn hoofd ertegen. Karacabey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Coporan geeft een hoge lob. Cocchi rent richting de bal. Vân Long onderschept slim de pass. Vân Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - .:*Devils FC*:. 1:0

44e minuut.
Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan passt de bal in één keer door. Đình Văn is nu in balbezit. Đình Văn haalt uit met een fantastische trap. Karacabey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - .:*Devils FC*:. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 42%, .:*Devils FC*:. 58%.
05C4A TME - .:*Devils FC*:. 2:0

55e minuut.
Cocchi kopt de bal weg. Piperal bereikt de bal nog maar net als eerste. Piperal geeft een lange en hoge pass. Mackuf is nu in balbezit. Mackuf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is De Backer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Backer speelt de bal door. Pangallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Buitenspel voor Ţugulea. Goede buitenspelval van de verdediging. Serra komt het veld opgelopen. Prieto komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Sędek onderschept slim de pass. Sędek geeft een hoge lob. Miodopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zadylak trapt de bal weg van het doel. Frumboli kopt de bal weg. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Prieto passt de bal in één keer door. Serra probeert naar een medespeler te passen. Mackuf rent richting de bal. Mackuf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - .:*Devils FC*:. 2:1

83e minuut.
Ţugulea passt de bal in één keer door. Serra rent richting de bal. Serra passt de bal met de wreef. Piperal geeft een lange en hoge pass. Mackuf maakt een snoekduik en kopt de bal. Zadylak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Cocchi kopt de bal weg. Serra is nu in balbezit. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 52%, .:*Devils FC*:. 48%.
05C4A TME - .:*Devils FC*:. 2:1