Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 13:29
  • Bekerwedstrijd: Cúp Quốc Gia
  • Stadion: Highbury
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 35497
Hòn Ngọc Viễn Đông Home United
4-4-2-ATT Tactiek 4-2-2-2
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 59.8
very good Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Damonte is nu in balbezit. Damonte geeft de bal voor. Hatton is nu in balbezit. Hatton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Damonte geeft een hoge lob. van der Gijp is nu in balbezit. van der Gijp met een sublieme pass. Hatton is nu in balbezit. Hatton schiet op doel. Bilík bokst de bal weg.

24e minuut.
Damonte onderschept slim de pass. Oldenburger verovert de bal door een tackle van achteren. Oldenburger probeert naar een medespeler te passen. Guyot is nu in balbezit. Guyot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bratkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Hải Ðăng passt de bal zonder na te denken. Guyot rent richting de bal. Guyot passt de bal met de wreef. Kubinszki is nu in balbezit. Kubinszki haalt uit met een fantastische trap. Bratkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Damonte geeft de bal voor. Przewoźnik speelt de bal door. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng geeft een lange en hoge pass. Kubinszki rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kubinszki is nu in balbezit. Kubinszki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - Home United 1:0

31e minuut.
Boga kopt de bal weg. Daar is Kubinszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubinszki passt de bal met de wreef. Guyot is nu in balbezit. Guyot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pasieka is nu in balbezit. Rabanadas is nu in balbezit. Pasieka geeft een hoge lob. Rabanadas is nu in balbezit. Rabanadas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hòn Ngọc Viễn Đông 49%, Home United 51%.
Hòn Ngọc Viễn Đông - Home United 1:0

48e minuut.
Oldenburger is nu in balbezit. Pasieka verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tường Minh. Tường Minh krijgt een gele kaart. Pasieka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rabanadas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Švejda met een sublieme pass. Indrák met een sublieme pass. Rabanadas speelt de bal door. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bilík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Poniatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Poniatowski geeft de bal voor. Tường Minh probeert de bal met de borst te controleren. Pasieka rent richting de bal. Pasieka schiet op doel. Bilík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Švejda onderschept slim de pass. Švejda geeft een hoge lob. Kubinszki kopt de bal weg. Klungelig pakt Guyot de bal. Guyot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Poniatowski passt de bal zonder na te denken. Van Der Auwera rent richting de bal. Kubinszki onderschept slim de pass. Kubinszki schiet op doel. Lorenzini probeert de bal aan de voet te houden. Bratkowski bokst de bal weg.

78e minuut.
Wilimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wilimowski geeft een hoge lob. van der Gijp probeert naar een medespeler te passen. Hatton rent richting de bal. Hatton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Rabanadas rent richting de bal. Rabanadas passt de bal zonder na te denken. Hatton is nu in balbezit. Hatton haalt uit met een fantastische trap. Bilík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hòn Ngọc Viễn Đông - Home United 1:1

84e minuut.
Dekort geeft de bal voor. Pasieka kopt de bal weg. Hatton rent richting de bal. Hatton haalt uit met een fantastische trap. Bilík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lorenzini geeft de bal voor. Pasieka kan de bal niet met de borst controleren. Pasieka passt de bal zonder na te denken. Rabanadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanadas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Indrák geeft een lange en hoge pass. Rabanadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanadas geeft een lange en hoge pass. Hatton springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - Home United 1:2

89e minuut.
van der Gijp verovert de bal door een tackle van achteren. van der Gijp probeert naar een medespeler te passen. Hatton is nu in balbezit. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Bilík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Švejda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Damonte de bal onder controle te krijgen. Hải Ðăng speelt de bal door. Kubinszki heeft problemen om de bal te vangen. Kubinszki haalt uit met een fantastische trap. Bratkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hòn Ngọc Viễn Đông 56%, Home United 44%.
Hòn Ngọc Viễn Đông - Home United 1:2