Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aquarius FC DRAGON FC
Balenciaga Tactiek 1 tien dao
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
43.3 gemiddelde waardering 52.7
adequate Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Dewaquez kopt de bal weg. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang probeert naar een medespeler te passen. González Groba bereikt de bal nog maar net als eerste. González Groba geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Klar speelt de bal door. Kuśmienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmienny passt de bal met de wreef. Torralba Jiménez rent richting de bal. Torralba Jiménez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Stratev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bajera komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Mottini is nu in balbezit. Torralba Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Torralba Jiménez passt de bal met de wreef. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gröppel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kuśmienny de bal. Kuśmienny geeft de bal voor. Torralba Jiménez krijgt zijn hoofd ertegen. Selmi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - DRAGON FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aquarius FC 75%, DRAGON FC 25%.
Aquarius FC - DRAGON FC 0:1

50e minuut.
Daar is Selmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selmi met een sublieme pass. Torralba Jiménez rent richting de bal. Kuśmienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmienny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Kuśmienny met een snelle inworp. Gliszczyński met een sublieme pass. Selmi is nu in balbezit. Selmi haalt uit met een fantastische trap. Crnogorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aquarius FC 75%, DRAGON FC 25%.
Aquarius FC - DRAGON FC 0:1