Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 13:29
  • Bekerwedstrijd: Cúp Quốc Gia
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17508
AC Milan HAIPHONG
223 Tactiek 123
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
54.1 gemiddelde waardering 68.8
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Chojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojka passt de bal zonder na te denken. Kompała speelt de bal door. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Khánh Huy geeft de bal voor. Cilfone is nu in balbezit. Tatlıdil onderschept slim de pass. Tatlıdil draait met de bal, schiet en ... Lyall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Paquetá passt de bal met de wreef. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Khắc Thành naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
MacBeth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tatlıdil rent richting de bal. MacBeth begaat een overtreding. MacBeth krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Pinner verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa geeft de bal voor. Paquetá is nu in balbezit. Paquetá haalt uit met een fantastische trap. Tiến Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Việt Tiến rent richting de bal. Việt Tiến speelt de bal door. Gomułka speelt de bal door. Trung Nghĩa geeft een lange en hoge pass. Paquetá springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arroyo rent richting de bal. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kompała met de inworp. Pinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinner geeft een hoge lob. Arroyo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paquetá rent richting de bal. Paquetá draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - HAIPHONG 0:1

29e minuut.
Reeves geeft de bal voor. Khánh Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo heeft problemen om de bal te vangen. Arroyo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Paquetá de bal. Paquetá haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinner passt de bal zonder na te denken. Reeves speelt de bal door. Paquetá is nu in balbezit. Paquetá schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Việt Tiến is nu in balbezit. Cilfone verovert de bal door een tackle van achteren. Cilfone met een sublieme pass. Paquetá is nu in balbezit. Paquetá draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 63%, HAIPHONG 37%.
AC Milan - HAIPHONG 0:1

46e minuut.
Misiurek komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Majer met een sublieme pass. Reeves speelt de bal door. Misiurek is nu in balbezit. Klungelig pakt Misiurek de bal. Misiurek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Gomułka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kompała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinner geeft de bal voor. Misiurek maakt een snoekduik en kopt de bal. Tiến Ðức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paquetá rent richting de bal. Paquetá draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - HAIPHONG 0:2

58e minuut.
Reeves passt de bal zonder na te denken. Paquetá probeert naar een medespeler te passen. Reeves met een sublieme pass. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek schiet op doel. Tiến Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Pinner passt de bal zonder na te denken. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała geeft een lange en hoge pass. Farfán kopt de bal weg. Reeves geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Misiurek rent richting de bal. Misiurek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - HAIPHONG 0:3

62e minuut.
Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinner speelt de bal door. Khánh Huy rent richting de bal. Paquetá verovert de bal door een tackle van achteren. Paquetá schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kompała passt de bal met de wreef. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquetá verovert de bal door een tackle van achteren. Paquetá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - HAIPHONG 0:4

68e minuut.
Pinner probeert naar een medespeler te passen. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves passt de bal met de wreef. Paquetá bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquetá draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kompała passt de bal met de wreef. Reeves rent richting de bal. Reeves passt de bal met de wreef. Paquetá is nu in balbezit. Paquetá schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tiến Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Quang Dương passt de bal in één keer door. Việt Tiến rent richting de bal. Việt Tiến passt de bal met de wreef. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło draait met de bal, schiet en ... Lyall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Kompała probeert naar een medespeler te passen. Pinner speelt de bal door. Reeves heeft problemen om de bal te vangen. Paquetá is nu in balbezit. Paquetá schiet op doel. Tiến Ðức bokst de bal weg.

82e minuut.
Trung Nghĩa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kompała rent richting de bal. Kompała geeft een hoge lob. Paquetá rent richting de bal. Paquetá haalt uit met een fantastische trap. Tiến Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Trung Phúc met een sublieme pass. Kompała met een snel genomen vrije trap. Farfán kopt de bal weg. Daar is Trung Phúc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misiurek rent richting de bal. Misiurek haalt uit met een fantastische trap. Tiến Ðức bokst de bal weg.

87e minuut.
Cilfone onderschept slim de pass. Cilfone met een sublieme pass. Pinner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Misiurek de bal. Misiurek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Khánh Huy de bal. Reeves is nu in balbezit. Reeves passt de bal zonder na te denken. Paquetá rent richting de bal. Paquetá haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Misiurek rent richting de bal. Misiurek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - HAIPHONG 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 81%, HAIPHONG 19%.
AC Milan - HAIPHONG 0:5