Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Derby County Bakırköy Elektrikspor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Tosunoğlu is nu in balbezit. Fezas verovert de bal door een tackle van achteren. Fezas passt de bal met de wreef. Cengiz rent richting de bal. Cengiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
İyigün passt de bal met de wreef. Fezas geeft de bal voor. Garpozis heeft problemen om de bal te vangen. Cengiz rent richting de bal. Cengiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pallas geeft de bal voor. Daar is Garpozis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cengiz rent richting de bal. Kâtip onderschept slim de pass. Kâtip met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

28e minuut.
İyigün met een sublieme pass. Roussos rent richting de bal. Met opzet legt Fezas zijn tegenspeler op de grond. Fezas krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Garpozis passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kondoz met de inworp. Daar is İyigün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İyigün geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derby County 61%, Bakırköy Elektrikspor 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Derby County - Bakırköy Elektrikspor 0:0

52e minuut.
Demiral kopt de bal weg. Kondoz rent richting de bal. Kondoz passt de bal met de wreef. Cengiz rent richting de bal. Cengiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Derby County - Bakırköy Elektrikspor 0:1

64e minuut.
Chorattas is nu in balbezit. Demiral met een sublieme pass. Gemikonaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kâtip verovert de bal door een tackle van achteren. Kâtip geeft een lange en hoge pass. Exadaktilos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Pallas speelt de bal door. Hasipoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasipoğlu probeert naar een medespeler te passen. Cengiz rent richting de bal. Cengiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Derby County - Bakırköy Elektrikspor 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derby County 58%, Bakırköy Elektrikspor 42%.
Derby County - Bakırköy Elektrikspor 0:2