Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Larnaca ENAD
Normal Tactiek Project X
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 52.8
adequate Schieten incredible
weak Passen adequate
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Di Natale geeft een hoge lob. Pantelides bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Di Natale geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pantelides krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Yoldaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar probeert naar een medespeler te passen. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides haalt uit met een fantastische trap. Agostinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - ENAD 0:1

10e minuut.
Di Natale rent richting de bal. Di Natale speelt de bal door. Aydeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous verovert de bal door een tackle van achteren. Neocleous schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - ENAD 0:2

14e minuut.
Neocleous schiet op doel. Agostinelli met een sublieme pass. Morar kopt de bal weg. Di Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Neocleous rent richting de bal. Neocleous draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - ENAD 0:3

15e minuut.
Oğuztürk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tezcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neocleous rent richting de bal. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Emin Kaptan geeft de bal voor. Di Natale kopt de bal weg. Pieridis is nu in balbezit. López de Quintana rent richting de bal. López de Quintana draait met de bal, schiet en ... Tonguz bokst de bal weg. Daar is Papanikolaou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar probeert naar een medespeler te passen. Neocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous haalt uit met een fantastische trap. Agostinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Morote met de inworp. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides probeert naar een medespeler te passen. Neocleous rent richting de bal. Neocleous schiet op doel. Agostinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - ENAD 0:4

22e minuut.
Di Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale heeft problemen om de bal te vangen. Di Natale probeert naar een medespeler te passen. Neocleous rent richting de bal. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Morote kopt de bal weg. Klungelig pakt Pantelides de bal. Pantelides passt de bal zonder na te denken. Neocleous rent richting de bal. Neocleous haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - ENAD 0:5

25e minuut.
Morar rent richting de bal. Morar passt de bal zonder na te denken. Morote met een sublieme pass. Pantelides rent richting de bal. Pantelides draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fantousis geeft een hoge lob. Inworp. Di Natale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous draait met de bal, schiet en ... Agostinelli bokst de bal weg.

33e minuut.
Morote rent richting de bal. Morote passt de bal in één keer door. Pantelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelides draait met de bal, schiet en ... Agostinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - ENAD 0:6

34e minuut.
Tezcan met een sublieme pass. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk passt de bal in één keer door. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - ENAD 0:7

38e minuut.
Morote is nu in balbezit. Morote geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Erginel de bal onder controle te krijgen. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous haalt uit met een fantastische trap. Agostinelli bokst de bal weg. Pantelides rent richting de bal. Pantelides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - ENAD 0:8

40e minuut.
Fantousis rent richting de bal. Fantousis geeft de bal voor. Morote kopt de bal weg. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides draait met de bal, schiet en ... Agostinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Neocleous geeft de bal voor. Daar is Morar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morar passt de bal met de wreef. Pantelides rent richting de bal. Pantelides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pantelides passt de bal in één keer door. Morote rent richting de bal. Morote speelt de bal door. Klungelig pakt Neocleous de bal. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Larnaca 75%, ENAD 25%.
AEK Larnaca - ENAD 0:8

49e minuut.
Fantousis verovert de bal door een tackle van achteren. Fantousis geeft een hoge lob. Morote kopt de bal weg. Pantelides rent richting de bal. Pantelides draait met de bal, schiet en ... Agostinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Morar met de inworp. Di Natale geeft een hoge lob. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - ENAD 0:9

57e minuut.
Pieridis onderschept slim de pass. Pieridis geeft de bal voor. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - ENAD 0:10

61e minuut.
Daar is Dereseven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papanikolaou onderschept slim de pass. Papanikolaou geeft een hoge lob. Pantelides rent richting de bal. Pantelides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - ENAD 0:11

65e minuut.
Papanikolaou met de inworp. Morote rent richting de bal. Morote speelt de bal door. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Erginel kopt de bal weg. Klungelig pakt Emin Kaptan de bal. Emin Kaptan passt de bal in één keer door. Neocleous rent richting de bal. Neocleous draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fantousis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Morote met de inworp. Pantelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelides haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Neocleous speelt de bal door. Aydeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelides onderschept slim de pass. Pantelides draait met de bal, schiet en ... Agostinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Necati Öykün geeft de bal voor. Emin Kaptan bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin Kaptan geeft een lange en hoge pass. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Daar is Morar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İsmail speelt de bal door. Morote probeert naar een medespeler te passen. Neocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Morote geeft de bal voor. Klungelig pakt Di Natale de bal. Di Natale speelt de bal door. Neocleous rent richting de bal. Neocleous draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - ENAD 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Larnaca 74%, ENAD 26%.
AEK Larnaca - ENAD 0:12