Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antikeimenikoi Aeroporoi Man Utd Red Devils
Normal Tactiek Attacking
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 46.6
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Jagodics kan de bal niet met de borst controleren. Jagodics speelt de bal door. Klungelig pakt Lambrou de bal. Wolemberg is nu in balbezit. Wolemberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sanches met een snelle inworp. Kâtip probeert naar een medespeler te passen. Jagodics geeft een lange en hoge pass. Wolemberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Paletsios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - Man Utd Red Devils 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Pulicelli de bal. Wolemberg is nu in balbezit. Pulicelli rent richting de bal. Wolemberg is nu in balbezit. Wolemberg schiet op doel. Paletsios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pulicelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wolemberg krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - Man Utd Red Devils 0:2

14e minuut.
Zembashis geeft de bal voor. Aranda met een sublieme pass. Klungelig pakt Lambrou de bal. Pulicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulicelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - Man Utd Red Devils 0:3

18e minuut.
Karaolis is nu in balbezit. Pulicelli onderschept slim de pass. Pulicelli probeert naar een medespeler te passen. Wolemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolemberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Zembashis passt de bal zonder na te denken. Sanches heeft problemen om de bal te vangen. Sanches geeft de bal voor. Wolemberg rent richting de bal. Wolemberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - Man Utd Red Devils 0:4

21e minuut.
Zembashis rent richting de bal. Jagodics verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodics geeft een hoge lob. Wolemberg rent richting de bal. Wolemberg schiet op doel. Paletsios bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - Man Utd Red Devils 0:5

25e minuut.
Wolemberg verovert de bal door een tackle van achteren. Karas heeft problemen om de bal te vangen. Wolemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - Man Utd Red Devils 0:6

28e minuut.
Sanches onderschept slim de pass. Sanches passt de bal zonder na te denken. Karas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kâtip de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wolemberg krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zembashis is nu in balbezit. Jagodics is nu in balbezit. Jagodics passt de bal met de wreef. Wolemberg is nu in balbezit. Wolemberg schiet op doel. Paletsios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - Man Utd Red Devils 0:7

36e minuut.
Doratlı met de inworp. Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics probeert naar een medespeler te passen. Wolemberg rent richting de bal. Wolemberg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Beyoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyoğlu met een sublieme pass. Aranda is nu in balbezit. Aranda geeft een lange en hoge pass. Wolemberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Aranda geeft een hoge lob. Çelebi is nu in balbezit. Wolemberg onderschept slim de pass. Wolemberg haalt uit met een fantastische trap. Paletsios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - Man Utd Red Devils 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antikeimenikoi Aeroporoi 78%, Man Utd Red Devils 22%.
Antikeimenikoi Aeroporoi - Man Utd Red Devils 0:8

50e minuut.
Pulicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselepis rent richting de bal. Tselepis geeft de bal voor. Aranda geeft een hoge lob. Wolemberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Paletsios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pulicelli neemt de hoekschop. Wolemberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - Man Utd Red Devils 0:9

53e minuut.
Korwin met een sublieme pass. Aranda geeft de bal voor. Karas kopt de bal weg. Wolemberg is nu in balbezit. Wolemberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - Man Utd Red Devils 0:10

54e minuut.
Zembashis rent richting de bal. Zembashis passt de bal zonder na te denken. Aranda probeert naar een medespeler te passen. Pulicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulicelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lambrou rent richting de bal. Lambrou geeft een hoge lob. Aranda is nu in balbezit. Aranda geeft een lange en hoge pass. Wolemberg kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paletsios met een harde bal richting middenveld. Jagodics kopt de bal weg. Wolemberg rent richting de bal. Wolemberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karas met een snelle inworp. Jagodics speelt de bal door. Pulicelli is nu in balbezit. Pulicelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Jagodics geeft een hoge lob. Çelebi kopt de bal weg. Tselepis controleert de bal met de borst. Pulicelli is nu in balbezit. Pulicelli draait met de bal, schiet en ... Paletsios bokst de bal weg.

63e minuut.
Çelebi probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Pulicelli de bal onder controle te krijgen. Tselepis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulicelli onderschept slim de pass. Pulicelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Tselepis de bal. Pulicelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pulicelli passt de bal met de wreef. Wolemberg rent richting de bal. Wolemberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Jagodics geeft de bal voor. Pulicelli kopt de bal weg. Karaolis heeft problemen om de bal te vangen. Wolemberg is nu in balbezit. Wolemberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Tselepis geeft de bal voor. Doratlı heeft problemen om de bal te vangen. Aranda rent richting de bal. Aranda geeft de bal voor. Wolemberg krijgt zijn hoofd ertegen. Paletsios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Zembashis kopt de bal weg. Aranda met een sublieme pass. Wolemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolemberg schiet op doel. Paletsios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zembashis met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siperco met een snelle inworp. Jagodics geeft de bal voor. Wolemberg kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Doeltrap. Paletsios met een harde bal richting middenveld. Sanches kopt de bal weg. Wolemberg rent richting de bal. Wolemberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - Man Utd Red Devils 0:11

89e minuut.
Pulicelli onderschept slim de pass. Pulicelli probeert naar een medespeler te passen. Wolemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolemberg schiet op doel. Paletsios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - Man Utd Red Devils 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antikeimenikoi Aeroporoi 90%, Man Utd Red Devils 10%.
Antikeimenikoi Aeroporoi - Man Utd Red Devils 0:12