Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartal Demirspor A.C. OMONOIA F.C.
Normal Tactiek 3412
37% Balbezit 63%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 43.8
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Laifis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki passt de bal met de wreef. Xenofidos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenofidos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - A.C. OMONOIA F.C. 0:1

11e minuut.
Elcil met een snelle inworp. Camgöz speelt de bal door. Xenofidos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Elcil is nu in balbezit. Elcil met een sublieme pass. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - A.C. OMONOIA F.C. 0:2

14e minuut.
Raif Denktaş passt de bal in één keer door. Papavasiliou rent richting de bal. Papavasiliou met een sublieme pass. Klungelig pakt Mazowiecki de bal. Mazowiecki schiet op doel. Papadimitiou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Akar kan de bal niet met de borst controleren. Xenofidos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenofidos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Raif Denktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis rent richting de bal. Antoniadis speelt de bal door. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doeltrap. Papadimitiou trapt de bal weg. Raif Denktaş kopt de bal weg. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Antoniadis heeft problemen om de bal te vangen. Antoniadis passt de bal met de wreef. Xenofidos rent richting de bal. Xenofidos haalt uit met een fantastische trap. Papadimitiou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - A.C. OMONOIA F.C. 0:3

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Mazowiecki de bal onder controle te krijgen. Raif Denktaş kopt de bal weg. Daar is Xenofidos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniadis is nu in balbezit. Antoniadis draait met de bal, schiet en ... Papadimitiou bokst de bal weg. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - A.C. OMONOIA F.C. 0:4

38e minuut.
Doeltrap. Papadimitiou trapt de bal weg van het doel. Raif Denktaş kopt de bal weg. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Laifis geeft een hoge lob. Camgöz speelt de bal door. Transtürk heeft problemen om de bal te vangen. Xenofidos is nu in balbezit. Xenofidos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal Demirspor 70%, A.C. OMONOIA F.C. 30%.
Kartal Demirspor - A.C. OMONOIA F.C. 0:4

46e minuut.
Xenophontos komt het veld opgelopen. Şevketoğlu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Xenophontos rent richting de bal. Şevketoğlu is nu in balbezit. Şevketoğlu speelt de bal door. Xenophontos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenophontos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - A.C. OMONOIA F.C. 0:5

56e minuut.
Şevketoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevketoğlu speelt de bal door. Xenophontos is nu in balbezit. Xenophontos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Akar de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Papavasiliou zal de hoekschop nemen. Elcil is nu in balbezit. Elcil geeft de bal voor. Xenophontos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenophontos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Transtürk rent richting de bal. Xenophontos onderschept slim de pass. Xenophontos passt de bal zonder na te denken. Daar is Şevketoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şevketoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Papavasiliou onderschept slim de pass. Papavasiliou geeft een hoge lob. Xenophontos is nu in balbezit. Xenophontos draait met de bal, schiet en ... Avgousti probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Papavasiliou kopt de bal weg. Klungelig pakt Çınar de bal. Antoniadis rent richting de bal. Şevketoğlu is nu in balbezit. Şevketoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - A.C. OMONOIA F.C. 0:6

69e minuut.
Avgousti rent richting de bal. Antoniadis verovert de bal door een tackle van achteren. Xenophontos rent richting de bal. Xenophontos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - A.C. OMONOIA F.C. 0:7

71e minuut.
Raif Denktaş onderschept slim de pass. Raif Denktaş geeft een hoge lob. Avgousti controleert de bal met de borst. Xenophontos is nu in balbezit. Xenophontos schiet op doel. Papadimitiou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - A.C. OMONOIA F.C. 0:8

75e minuut.
Xiouroupas geeft een lange en hoge pass. Xenophontos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgousti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avgousti krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Şevketoğlu geeft de bal voor. Daar is Transtürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xenophontos rent richting de bal. Xenophontos schiet op doel. Avgousti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Camgöz is nu in balbezit. Bolayır legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Camgöz raakt geblesseerd tijdens het duel. Xenophontos neemt de penalty, wat een uithaal! Papadimitiou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - A.C. OMONOIA F.C. 0:9

78e minuut.
Papadimitiou met een harde bal richting middenveld. Raif Denktaş speelt de bal door. Xenophontos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenophontos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - A.C. OMONOIA F.C. 0:10

84e minuut.
Antoniadis is nu in balbezit. Antoniadis draait met de bal, schiet en ... Şevketoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevketoğlu draait met de bal, schiet en ... Papadimitiou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - A.C. OMONOIA F.C. 0:11

85e minuut.
Şevketoğlu rent richting de bal. Akar rent richting de bal. Şevketoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Xenophontos is nu in balbezit. Xenophontos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Papavasiliou is nu in balbezit. Papavasiliou passt de bal in één keer door. Şevketoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Şevketoğlu schiet op doel. Papadimitiou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - A.C. OMONOIA F.C. 0:12

88e minuut.
Papavasiliou rent richting de bal. Papavasiliou passt de bal zonder na te denken. Xenophontos is nu in balbezit. Şevketoğlu rent richting de bal. Şevketoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal Demirspor 65%, A.C. OMONOIA F.C. 35%.
Kartal Demirspor - A.C. OMONOIA F.C. 0:12