Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gönen Elektrikspor apollon lim
Normal Tactiek apollon92
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 61.6
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen formidabel
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Asprou passt de bal zonder na te denken. Stilz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilz passt de bal zonder na te denken. Vujičić geeft de bal voor. Huy Khánh springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Basri is nu in balbezit. Basri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lobo met een snelle inworp. Vujičić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Stilz probeert naar een medespeler te passen. Lobo rent richting de bal. Lobo passt de bal in één keer door. Cavrić is nu in balbezit. Cavrić haalt uit met een fantastische trap. Şah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Izbul verovert de bal door een tackle van achteren. Izbul passt de bal in één keer door. Stilz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mihart de bal. Mihart schiet op doel. Şah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:1

7e minuut.
Mihart met een sublieme pass. Huy Khánh is nu in balbezit. Izbul onderschept slim de pass. Mihart is nu in balbezit. Mihart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Stilz kopt de bal weg. Daar is Cavrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asprou met een sublieme pass. Cavrić rent richting de bal. Cavrić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:2

12e minuut.
Inworp. Lobo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujičić geeft een lange en hoge pass. Huy Khánh springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:3

12e minuut.
Alpler met een sublieme pass. Damianou heeft problemen om de bal te vangen. Alpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Khánh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vujičić zal de hoekschop nemen. Daar is Asprou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huy Khánh is nu in balbezit. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:4

15e minuut.
Irvine met een sublieme pass. Vujičić is nu in balbezit. Klungelig pakt Vujičić de bal. Vujičić geeft een hoge lob. Mihart krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:5

16e minuut.
Lobo met een snelle inworp. Klungelig pakt Vujičić de bal. Vujičić geeft een hoge lob. Huy Khánh springt en kopt de bal. Daar is Basri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Vujičić onderschept slim de pass. Vujičić probeert naar een medespeler te passen. Huy Khánh is nu in balbezit. Huy Khánh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mihart is nu in balbezit. Mihart haalt uit met een fantastische trap. Lobo geeft een hoge lob. Şah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Şah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huy Khánh is nu in balbezit. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:6

23e minuut.
Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavrić rent richting de bal. Huy Khánh rent richting de bal. Cavrić is nu in balbezit. Cavrić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:7

24e minuut.
Vujičić rent richting de bal. Vujičić geeft een hoge lob. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh schiet op doel. Şah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:8

25e minuut.
Huy Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Khánh passt de bal met de wreef. Mihart rent richting de bal. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:9

29e minuut.
Asprou bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprou geeft de bal voor. Vujičić kopt de bal weg. Mihart is nu in balbezit. Mihart draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Basri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huy Khánh is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:10

30e minuut.
Lobo probeert naar een medespeler te passen. Vujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujičić geeft een lange en hoge pass. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart draait met de bal, schiet en ... Şah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Vujičić neemt de hoekschop. Şah speelt de bal door. Vujičić kopt de bal weg. Mihart rent richting de bal. Mihart draait met de bal, schiet en ... Şah bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Huy Khánh rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:11

36e minuut.
Mihart passt de bal met de wreef. Huy Khánh probeert de bal met de borst te controleren. Huy Khánh passt de bal zonder na te denken. Cavrić is nu in balbezit. Cavrić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Izbul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stilz verovert de bal door een tackle van achteren. Stilz passt de bal in één keer door. Huy Khánh is nu in balbezit. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap. Şah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mihart is nu in balbezit. Mihart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:12

42e minuut.
Stilz met een sublieme pass. Vujičić is nu in balbezit. Vujičić met een sublieme pass. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart draait met de bal, schiet en ... Şah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mihart is nu in balbezit. Mihart geeft een lange en hoge pass. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Şah met een harde bal richting middenveld. Ierodiakonou rent richting de bal. Lobo maakt een afschuwelijke overtreding. Lobo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gönen Elektrikspor 84%, apollon lim 16%.
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:12

48e minuut.
Vujičić geeft de bal voor. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ... Asprou probeert de bal aan de voet te houden. Şah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:13

50e minuut.
Irvine geeft een hoge lob. Huy Khánh kopt de bal weg. Cavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavrić schiet op doel. Şah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:14

55e minuut.
Kaçamak probeert naar een medespeler te passen. Steinmann speelt de bal door. Lobo geeft een hoge lob. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Kaçamak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujičić rent richting de bal. Vujičić passt de bal zonder na te denken. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavrić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mihart heeft problemen om de bal te vangen. Mihart passt de bal in één keer door. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap. Asprou probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kullock bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullock met een sublieme pass. Lobo heeft problemen om de bal te vangen. Lobo geeft een lange en hoge pass. Huy Khánh springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ierodiakonou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilz verovert de bal door een tackle van achteren. Stilz geeft een lange en hoge pass. Mihart is nu in balbezit. Mihart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:15

63e minuut.
Damianou met een sublieme pass. Alpler heeft problemen om de bal te vangen. Kaçamak rent richting de bal. Mihart onderschept slim de pass. Mihart draait met de bal, schiet en ... Şah bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Vujičić rent richting de bal. Vujičić passt de bal in één keer door. Asprou bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh onderschept slim de pass. Huy Khánh schiet op doel. Şah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:16

66e minuut.
Wyczałkowski komt het veld opgelopen. Pangalli komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Şah niet meer kan verder spelen. Emre komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steinmann met de inworp. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli geeft een hoge lob. Huy Khánh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kaçamak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli onderschept slim de pass. Pangalli probeert naar een medespeler te passen. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart schiet op doel. Emre bokst de bal weg.

71e minuut.
Stilz speelt de bal door. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh passt de bal in één keer door. Mihart heeft problemen om de bal te vangen. Mihart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Stilz kopt de bal weg. Pangalli geeft een hoge lob. Huy Khánh kopt de bal weg. Cavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavrić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:17

72e minuut.
Alpler speelt de bal door. Daar is Damianou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Huy Khánh is nu in balbezit. Huy Khánh passt de bal zonder na te denken. Cavrić rent richting de bal. Cavrić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:18

79e minuut.
Stilz passt de bal in één keer door. Mihart rent richting de bal. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap. Emre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:19

80e minuut.
Cavrić onderschept slim de pass. Cavrić met een sublieme pass. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap. Emre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Basri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihart is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huy Khánh zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:20

83e minuut.
Mihart met een sublieme pass. Cavrić rent richting de bal. Cavrić passt de bal in één keer door. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:21

86e minuut.
Stilz heeft problemen om de bal te vangen. Stilz passt de bal zonder na te denken. Basri heeft problemen om de bal te vangen. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Emre trapt de bal weg van het doel. Stilz speelt de bal door. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski geeft een hoge lob. Emre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Stilz met een sublieme pass. Platsiaras rent richting de bal. Pangalli rent richting de bal. Pangalli geeft een hoge lob. Platsiaras probeert de bal aan de voet te houden. Emre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huy Khánh probeert de bal met de borst te controleren. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gönen Elektrikspor 85%, apollon lim 15%.
Gönen Elektrikspor - apollon lim 0:22