Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabok Māhi Ghamgin Parvāneh
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Lahcen met een snelle inworp. Sadiqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir verovert de bal door een tackle van achteren. Tamir geeft de bal voor. Amini springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Mahjoub is nu in balbezit. Boumijel rent richting de bal. Mahjoub verovert de bal door een tackle van achteren. Mahjoub geeft de bal voor. Latfayah kopt de bal weg. Ben Slimane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Al-Gherini onderschept slim de pass. Al-Gherini geeft een hoge lob. Homayoun kan de bal niet met de borst controleren. Homayoun geeft de bal voor. Ammini kopt de bal weg. Paal!

29e minuut.
Riaki geeft de bal voor. Inworp. Lahcen met een snelle inworp. Tamir is nu in balbezit. Tamir geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Lahcen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir schiet op doel. Daar is Atamari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Amini rent richting de bal. Ammini onderschept slim de pass. Ammini speelt de bal door. Asgapur rent richting de bal. Asgapur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabok Māhi 50%, Ghamgin Parvāneh 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sabok Māhi - Ghamgin Parvāneh 0:0

49e minuut.
Talaqani geeft een hoge lob. Asgapur kopt de bal weg. Asma rent richting de bal. Mahjoub onderschept slim de pass. Mahjoub draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Talaqani heeft problemen om de bal te vangen. Ammini rent richting de bal. Ammini met een sublieme pass. Mahjoub rent richting de bal. Mahjoub draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadiqi onderschept slim de pass. Sadiqi geeft een hoge lob. Daar is Asgapur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asgapur haalt uit met een fantastische trap. Ben Slimane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Asgapur rent richting de bal. Asgapur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabok Māhi - Ghamgin Parvāneh 0:1

75e minuut.
El Habend Foqui bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habend Foqui passt de bal in één keer door. Asma bereikt de bal nog maar net als eerste. Asgapur onderschept slim de pass. Asgapur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
El Habend Foqui verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dosary verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dosary passt de bal met de wreef. Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Homayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Homayoun probeert naar een medespeler te passen. Asgapur is nu in balbezit. Asgapur draait met de bal, schiet en ... Ben Slimane maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ammini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabok Māhi - Ghamgin Parvāneh 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabok Māhi 57%, Ghamgin Parvāneh 43%.
Sabok Māhi - Ghamgin Parvāneh 0:2