Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siah Gorbeh Ghamgin Setāreh
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


19e minuut.
Abdelmijad passt de bal zonder na te denken. Shadi Fahmi is nu in balbezit. Shadi Fahmi met een sublieme pass. Dieli is nu in balbezit. Dieli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sabet Sabiri is nu in balbezit. Lojanazi verovert de bal door een tackle van achteren. Maradi rent richting de bal. Lojanazi is nu in balbezit. Lojanazi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Muqimi passt de bal in één keer door. Khomeini heeft problemen om de bal te vangen. Benachour bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomeini verovert de bal door een tackle van achteren. Khomeini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Muqimi is nu in balbezit. Khashshab begaat een overtreding. Muqimi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muqimi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maliba rent richting de bal. Maliba geeft de bal voor. Dieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieli schiet op doel. Haqiqatju kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Maliba rent richting de bal. Maliba geeft de bal voor. Tazi heeft problemen om de bal te vangen. Asgari onderschept slim de pass. Asgari probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siah Gorbeh 64%, Ghamgin Setāreh 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siah Gorbeh - Ghamgin Setāreh 0:0

55e minuut.
Khashshab geeft een hoge lob. Tazi rent richting de bal. Tazi geeft een hoge lob. Vahdat is nu in balbezit. Vahdat schiet op doel. Haqiqatju bokst de bal weg. Klungelig pakt Dieli de bal. Dieli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siah Gorbeh - Ghamgin Setāreh 1:0

62e minuut.
Lojanazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmijad rent richting de bal. Maradi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maradi krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Abdelmijad passt de bal zonder na te denken. Vahdat speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Na`imi de bal onder controle te krijgen. Vahdat is nu in balbezit. Vahdat geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dieli rent richting de bal. Dieli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siah Gorbeh - Ghamgin Setāreh 2:0

79e minuut.
Khomeini speelt de bal door. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maliba de bal onder controle te krijgen. Er-Rai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siah Gorbeh - Ghamgin Setāreh 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siah Gorbeh 48%, Ghamgin Setāreh 52%.
Siah Gorbeh - Ghamgin Setāreh 2:1