Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del-farib āhang-hāye BSH FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Melli bereikt de bal nog maar net als eerste. Melli passt de bal met de wreef. Bazargan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazargan draait met de bal, schiet en ... Khakpour probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mumtazi neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Daar is Abdelhamid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muqimi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdelhamid. Muqimi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baraheri met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Melli passt de bal met de wreef. Homayoun is nu in balbezit. Bazargan onderschept slim de pass. Bazargan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Del-farib āhang-hāye - BSH FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del-farib āhang-hāye 55%, BSH FC 45%.
Del-farib āhang-hāye - BSH FC 1:0

55e minuut.
Sad Hujayrah geeft een lange en hoge pass. Homayoun is nu in balbezit. Bazargan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Homayoun roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Homayoun kan niet meer verder spelen. Taleqani komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Khakpour speelt de bal door. Daar is Hami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hami probeert naar een medespeler te passen. Bazargan is nu in balbezit. Bazargan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mu`ini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Benarouche speelt de bal door. Abdelhamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Muqimi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muqimi krijgt een gele kaart. Abdelhamid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abdelhamid zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del-farib āhang-hāye 54%, BSH FC 46%.
Del-farib āhang-hāye - BSH FC 1:0