Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 16:29
  • Bekerwedstrijd: Hazfi Cup
  • Stadion: Esteghlal Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
Esteghlal Laziz Sarbāz
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ait Lahcen speelt de bal door. Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Debelle verovert de bal door een tackle van achteren. Debelle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Bugarani de bal. El-Akil is nu in balbezit. El-Akil passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Akhlaqi de bal. Akhlaqi draait met de bal, schiet en ... Pahlavi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Esteghlal - Laziz Sarbāz 0:1

28e minuut.
Haqiqatju kopt de bal weg. Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani speelt de bal door. Debelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Debelle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Shafaq verovert de bal door een tackle van achteren. El-Akil rent richting de bal. El-Akil met een sublieme pass. Akhlaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhlaqi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
El-Akil is nu in balbezit. Adjoulnaja begaat een overtreding. El-Akil raakt geblesseerd tijdens het duel. El-Akil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Zarincheh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esteghlal 47%, Laziz Sarbāz 53%.
Esteghlal - Laziz Sarbāz 0:1

47e minuut.
Fehik kopt de bal weg. Akhlaqi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil verovert de bal door een tackle van achteren. El-Akil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Haqiqatju passt de bal in één keer door. Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Debelle begaat een overtreding. Debelle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esteghlal 48%, Laziz Sarbāz 52%.
Esteghlal - Laziz Sarbāz 0:1