Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Simorgh Basteh Mār
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Diba passt de bal zonder na te denken. Fahradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahradi geeft een lange en hoge pass. Roohizadegan krijgt zijn hoofd ertegen. Norouzi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Simorgh - Basteh Mār 1:0

14e minuut.
Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahma passt de bal in één keer door. Sad Hujayrah rent richting de bal. Sad Hujayrah schiet op doel. Klungelig pakt Neagone de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Norouzi onderschept slim de pass. Norouzi passt de bal in één keer door. Driedi is nu in balbezit. Roohizadegan onderschept slim de pass. Roohizadegan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Musavi geeft een hoge lob. Machranai rent richting de bal. Norouzi onderschept slim de pass. Norouzi schiet op doel. Norouzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Simorgh - Basteh Mār 2:0

44e minuut.
Essaifi passt de bal zonder na te denken. Diba rent richting de bal. Trazanieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trazanieri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Simorgh 46%, Basteh Mār 54%.
FC Simorgh - Basteh Mār 2:0

49e minuut.
Trazanieri geeft een hoge lob. Neagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagone geeft een hoge lob. Sad Hujayrah is nu in balbezit. Sad Hujayrah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Neagone geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahmudi met een snelle inworp. Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahma geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sad Hujayrah rent richting de bal. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Simorgh - Basteh Mār 2:1

74e minuut.
Diba bereikt de bal nog maar net als eerste. Diba speelt de bal door. Mahmudi met een sublieme pass. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Hanzali trapt de bal weg. Salim Mustafa heeft problemen om de bal te vangen. Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah rent richting de bal. Sad Hujayrah schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Rahma probeert naar een medespeler te passen. Neagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah verovert de bal door een tackle van achteren. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ... Hanzali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Simorgh - Basteh Mār 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Simorgh 50%, Basteh Mār 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Simorgh - Basteh Mār 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Diba geeft een hoge lob. Driedi rent richting de bal. Driedi passt de bal met de wreef. Sad Hujayrah rent richting de bal. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

96e minuut.
Sad Hujayrah rent richting de bal. Neagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah verovert de bal door een tackle van achteren. Rahma rent richting de bal. Rahma haalt uit met een fantastische trap. Hanzali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

101e minuut.
Rahma rent richting de bal. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahma verovert de bal door een tackle van achteren. Sad Hujayrah rent richting de bal. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

105e minuut.
Hanzali probeert naar een medespeler te passen. Salim Mustafa probeert de bal met de borst te controleren. Trazanieri onderschept slim de pass. Rahma is nu in balbezit. Rahma schiet op doel. Hanzali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Simorgh 81%, Basteh Mār 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Simorgh - Basteh Mār 2:2

117e minuut.
Diba geeft de bal voor. Hammadou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammadou geeft een lange en hoge pass. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ... Hanzali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Simorgh 33%, Basteh Mār 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Simorgh - Basteh Mār 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Rahma neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Roohizadegan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Simorgh - Basteh Mār 3:2
---
Sad Hujayrah neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Simorgh - Basteh Mār 3:3
---
Norouzi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Simorgh - Basteh Mār 4:3
---
Mahmudi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Simorgh - Basteh Mār 4:4
---
Musavi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Norouzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
---
Trazanieri zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Fahradi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Simorgh - Basteh Mār 5:4
---
Ruis neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---