Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghamgin Sang perspolis Pool
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Daar is Melli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musavi begaat een overtreding. Melli raakt geblesseerd tijdens het duel. Idrissi met een snel genomen vrije trap. Akhlaqi probeert naar een medespeler te passen. Rahma heeft problemen om de bal te vangen. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ghamgin Sang - perspolis Pool 0:1

18e minuut.
Akram rent richting de bal. Shafaq verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nasshar is nu in balbezit. Al Nasshar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ghamgin Sang - perspolis Pool 1:1

31e minuut.
Klungelig pakt Bartholomeu de bal. Aby-Hana verovert de bal door een tackle van achteren. Aby-Hana passt de bal zonder na te denken. Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dhif is nu in balbezit. Dhif passt de bal met de wreef. Qasem Ibn-Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasem Ibn-Faisal haalt uit met een fantastische trap. Akhlaqi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghamgin Sang - perspolis Pool 1:2

42e minuut.
Musavi met een sublieme pass. Khanlary bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Amal is nu in balbezit. Khanlary verovert de bal door een tackle van achteren. Khanlary haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghamgin Sang 53%, perspolis Pool 47%.
Ghamgin Sang - perspolis Pool 1:2

46e minuut.
Al Nasshar passt de bal met de wreef. Shafaq is nu in balbezit. Shafaq geeft een hoge lob. Kaleel Hajjaji is nu in balbezit. Kaleel Hajjaji draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Idrissi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaleel Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel Hajjaji schiet op doel. Khushkhu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ghamgin Sang - perspolis Pool 2:2

50e minuut.
Idrissi probeert naar een medespeler te passen. Melli rent richting de bal. Melli speelt de bal door. Khanlary rent richting de bal. Khanlary schiet op doel. Akhlaqi bokst de bal weg. Khanlary heeft problemen om de bal te vangen. Dhif rent richting de bal. Dhif schiet op doel. Akhlaqi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khanlary springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghamgin Sang - perspolis Pool 2:3

52e minuut.
Qasem Ibn-Faisal is nu in balbezit. Haliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasem Ibn-Faisal onderschept slim de pass. Qasem Ibn-Faisal met een sublieme pass. Khanlary is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi verovert de bal door een tackle van achteren. Idrissi met een sublieme pass. Khanlary rent richting de bal. Khanlary haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghamgin Sang - perspolis Pool 2:4

71e minuut.
Akram geeft de bal voor. Khanlary is nu in balbezit. Dhif rent richting de bal. Khanlary rent richting de bal. Khanlary draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghamgin Sang - perspolis Pool 2:5

83e minuut.
Shafaq kopt de bal weg. Aby-Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aby-Hana speelt de bal door. Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ghamgin Sang - perspolis Pool 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghamgin Sang 58%, perspolis Pool 42%.
Ghamgin Sang - perspolis Pool 3:5