Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gerān Rāh Persia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 22.1
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Al Nasshar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Izadi de bal. Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani schiet op doel. Tabet probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - Persia 0:1

17e minuut.
Hazalija heeft problemen om de bal te vangen. Lavassaney rent richting de bal. Hazalija rent richting de bal. Lavassaney verovert de bal door een tackle van achteren. Lavassaney geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Rahimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar probeert naar een medespeler te passen. Bugarani is nu in balbezit. Bugarani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - Persia 0:2

25e minuut.
Rahimi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghadbhum rent richting de bal. Rahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum rent richting de bal. Ghadbhum haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
El-Talib onderschept slim de pass. El-Talib passt de bal in één keer door. Rahimi rent richting de bal. Rahimi draait met de bal, schiet en ... Kulpiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - Persia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Rāh 44%, Persia 56%.
Gerān Rāh - Persia 1:2

86e minuut.
Al Nasshar verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nasshar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bugarani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - Persia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Rāh 50%, Persia 50%.
Gerān Rāh - Persia 1:3