Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Princes of Persia 7th Sins
Normal Tactiek 4-3-3 A
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 41.5
waardeloos Schieten goed
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Jait is nu in balbezit. Jait speelt de bal door. Bakri is nu in balbezit. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran schiet op doel. Akhlaqi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Akhlaqi met een harde bal richting middenveld. Dhif is nu in balbezit. Dhif geeft een hoge lob. Mosyła rent richting de bal. Mosyła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bakri speelt de bal door. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła passt de bal zonder na te denken. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ettayeb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nefteziri probeert naar een medespeler te passen. Limbuwala rent richting de bal. Limbuwala geeft een lange en hoge pass. Khashshab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Daar is Mosyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Javadi is nu in balbezit. Javadi geeft de bal voor. Jait bereikt de bal nog maar net als eerste. Jait geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Limbuwala probeert naar een medespeler te passen. Ben Barek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shahriar. Shahriar krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Jait verovert de bal door een tackle van achteren. Jait geeft een hoge lob. Daar is Pashazadeh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Princes of Persia - 7th Sins 0:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chouchane komt het veld opgelopen. Er-Rai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princes of Persia 67%, 7th Sins 33%.
Princes of Persia - 7th Sins 0:1

52e minuut.
Siamiadi geeft een lange en hoge pass. Bakri rent richting de bal. Bakri passt de bal met de wreef. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Preisinger onderschept slim de pass. Preisinger geeft een lange en hoge pass. Pashazadeh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Princes of Persia - 7th Sins 0:2

65e minuut.
Jait geeft de bal voor. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran geeft een hoge lob. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ayestaran is nu in balbezit. Bakri is nu in balbezit. Bakri geeft een hoge lob. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif geeft een lange en hoge pass. Daar is Bakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran schiet op doel. Akhlaqi bokst de bal weg.

79e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shahriar zal de hoekschop nemen. Limbuwala heeft problemen om de bal te vangen. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane draait met de bal, schiet en ... Al-Malik probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Jait rent richting de bal. Jait passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ayestaran de bal. Bakri rent richting de bal. Bakri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Jait kopt de bal weg. Shahriar rent richting de bal. Shahriar geeft een hoge lob. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran geeft een hoge lob. Klungelig pakt Al-Malik de bal. Chouchane rent richting de bal. Chouchane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ayestaran geeft een lange en hoge pass. Daar is Limbuwala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Malik rent richting de bal. Bakri verovert de bal door een tackle van achteren. Bakri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran schiet op doel. Pashazadeh probeert de bal aan de voet te houden. Chouchane rent richting de bal. Chouchane haalt uit met een fantastische trap. Akhlaqi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princes of Persia 72%, 7th Sins 28%.
Princes of Persia - 7th Sins 0:2