Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Behtar Gorbeh Mojtaba
Normal Tactiek 352
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 30
poor Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Węglerski is nu in balbezit. Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski verovert de bal door een tackle van achteren. Tabatabai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabatabai schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Vitrih passt de bal in één keer door. Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski onderschept slim de pass. Węglerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Behtar Gorbeh - Mojtaba 0:1

10e minuut.
Khamenei speelt de bal door. Tabatabai probeert naar een medespeler te passen. Węglerski rent richting de bal. Węglerski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Machranai de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski onderschept slim de pass. Węglerski haalt uit met een fantastische trap. Rouissi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Behtar Gorbeh - Mojtaba 0:2

20e minuut.
Daar is Ruigrok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruigrok geeft een lange en hoge pass. Węglerski rent richting de bal. Węglerski haalt uit met een fantastische trap. Rouissi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Behtar Gorbeh - Mojtaba 0:3

22e minuut.
Zhyzneuski met een sublieme pass. Ghurani is nu in balbezit. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi haalt uit met een fantastische trap. Loyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Majidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabatabai onderschept slim de pass. Tabatabai passt de bal zonder na te denken. Węglerski rent richting de bal. Węglerski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Majidi rent richting de bal. Al-Doleh onderschept slim de pass. Al-Doleh met een sublieme pass. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Firyabi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vitrih zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabatabai heeft problemen om de bal te vangen. Tabatabai geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Behtar Gorbeh - Mojtaba 0:4

33e minuut.
Al-Quarani passt de bal in één keer door. Homayoun is nu in balbezit. Homayoun speelt de bal door. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Firyabi is nu in balbezit. Firyabi geeft de bal voor. Inworp. Vitrih met de inworp. Ghurani geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behtar Gorbeh 71%, Mojtaba 29%.
Behtar Gorbeh - Mojtaba 0:4

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vitrih neemt de hoekschop. Tabatabai kopt de bal weg. Węglerski rent richting de bal. Węglerski draait met de bal, schiet en ... Rouissi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Khamenei rent richting de bal. Khamenei haalt uit met een fantastische trap. Rouissi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Behtar Gorbeh - Mojtaba 0:5

60e minuut.
Atachi passt de bal met de wreef. Majidi is nu in balbezit. Khamenei verovert de bal door een tackle van achteren. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ghurani verovert de bal door een tackle van achteren. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Machranai krijgt een gele kaart. Węglerski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Węglerski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Behtar Gorbeh - Mojtaba 0:6

71e minuut.
Homayoun geeft de bal voor. Inworp. Vitrih met een snelle inworp. Khamenei rent richting de bal. Khamenei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Behtar Gorbeh - Mojtaba 0:7

80e minuut.
Majidi rent richting de bal. Ghurani onderschept slim de pass. Ghurani probeert naar een medespeler te passen. Al-Doleh is nu in balbezit. Al-Doleh geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vitrih met een sublieme pass. Khamenei heeft problemen om de bal te vangen. Khamenei geeft de bal voor. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Behtar Gorbeh - Mojtaba 0:8

85e minuut.
Khamenei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vitrih rent richting de bal. Vitrih passt de bal in één keer door. Al-Doleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Doleh passt de bal zonder na te denken. Rouissi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behtar Gorbeh 66%, Mojtaba 34%.
Behtar Gorbeh - Mojtaba 0:8