Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jadiid Galon Tayyib Amira
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Hakala passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Muzzammil de bal. Met opzet legt Hakala zijn tegenspeler op de grond. Hakala is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Raghid is nu in balbezit. Raghid passt de bal in één keer door. Hamza speelt de bal door. Rifa is nu in balbezit. Rifa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Galon - Tayyib Amira 0:1

20e minuut.
Ibrezieni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fihr met de inworp. Joman is nu in balbezit. Joman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jadiid Galon - Tayyib Amira 1:1

24e minuut.
Ra`uf passt de bal zonder na te denken. Debelle probeert naar een medespeler te passen. Muzzammil rent richting de bal. Muzzammil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Galon - Tayyib Amira 2:1

34e minuut.
Muzzammil probeert naar een medespeler te passen. Joman rent richting de bal. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman rent richting de bal. Joman draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Daar is Hamza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d draait met de bal, schiet en ... Thagafi probeert de bal aan de voet te houden. Fadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jadiid Galon - Tayyib Amira 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Galon 34%, Tayyib Amira 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jadiid Galon - Tayyib Amira 2:2

49e minuut.
Abd-al-Razzaq geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hammani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joman rent richting de bal. Joman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Joman de bal. Muzzammil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rouzijak ... Strafschop! Rouzijak krijgt een gele kaart. Muzzammil raakt geblesseerd tijdens het duel. Joman kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Galon - Tayyib Amira 3:2

61e minuut.
Ibrezieni onderschept slim de pass. Rifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifa passt de bal in één keer door. Ra`d rent richting de bal. Ra`d haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ibrezieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Debelle is nu in balbezit. Ibrezieni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Debelle roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Debelle kan niet meer verder spelen. Sharif komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Abd-al-Razzaq geeft een hoge lob. Inworp. Hammani met een snelle inworp. Joman controleert de bal met de borst. Joman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Galon 42%, Tayyib Amira 58%.
Jadiid Galon - Tayyib Amira 3:2