Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSA STARS Esi Shibel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Zaki rent richting de bal. Zaki passt de bal met de wreef. Joman is nu in balbezit. Joman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Husayn is nu in balbezit. Abu-Bakr bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Bakr speelt de bal door. Zaki rent richting de bal. Zaki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wajih rent richting de bal. Yaseen onderschept slim de pass. Yaseen geeft de bal voor. Siamiadi is nu in balbezit. Siamiadi draait met de bal, schiet en ... Nisawi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Siamiadi passt de bal zonder na te denken. Ihab rent richting de bal. Liib is nu in balbezit. Ihab verovert de bal door een tackle van achteren. Ihab schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Joman passt de bal zonder na te denken. Nefci rent richting de bal. Nefci speelt de bal door. Zaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaki geeft een hoge lob. Sarwat bokst de bal weg. Joman rent richting de bal. Joman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSA STARS - Esi Shibel 1:0

25e minuut.
Liib is nu in balbezit. Siamiadi rent richting de bal. Siamiadi passt de bal in één keer door. Ihab rent richting de bal. Ihab haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Siamiadi met een sublieme pass. Usmi is nu in balbezit. Usmi passt de bal met de wreef. Ihab is nu in balbezit. Ihab haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
El-Akil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siamiadi geeft de bal voor. Ihab heeft problemen om de bal te vangen. Ihab haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Husayn bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaki onderschept slim de pass. Zaki passt de bal met de wreef. Joman is nu in balbezit. Joman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Zaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaseen rent richting de bal. Yaseen passt de bal in één keer door. Joman is nu in balbezit. Joman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSA STARS - Esi Shibel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSA STARS 48%, Esi Shibel 52%.
RSA STARS - Esi Shibel 2:0

47e minuut.
Wajih rent richting de bal. Siamiadi onderschept slim de pass. Siamiadi met een sublieme pass. Ihab rent richting de bal. Ihab draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wajih passt de bal zonder na te denken. Zaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Usmi zijn tegenspeler op de grond. Usmi krijgt een gele kaart. Zaki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wajih neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zaki met een sublieme pass. Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud rent richting de bal. Joman is nu in balbezit. Joman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSA STARS 39%, Esi Shibel 61%.
RSA STARS - Esi Shibel 2:0