Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yamien Mohit HenTai XX
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 22.4
weak Schieten good
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Cervilla onderschept slim de pass. Cervilla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fekhma de bal. Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă draait met de bal, schiet en ... Yasin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Benhalimaya is nu in balbezit. Cervilla onderschept slim de pass. Cervilla geeft een hoge lob. Mera heeft problemen om de bal te vangen. Mera geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Yasin bokst de bal weg.

9e minuut.
Nur rent richting de bal. Đức Mạnh speelt de bal door. Klungelig pakt Wilga de bal. Sa`d verovert de bal door een tackle van achteren. Sa`d schiet op doel. Jomaou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Hikmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Đức Mạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Đức Mạnh passt de bal in één keer door. Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hikmat rent richting de bal. Fakhri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri met een sublieme pass. Mănăilă rent richting de bal. Mănăilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rozin onderschept slim de pass. Đức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Đức Mạnh passt de bal met de wreef. Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă draait met de bal, schiet en ... Yasin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Mohit - HenTai XX 0:1

23e minuut.
Fekhma is nu in balbezit. Fekhma geeft de bal voor. Đức Mạnh rent richting de bal. Nur verovert de bal door een tackle van achteren. Nur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Fekhma kopt de bal weg. Nur is nu in balbezit. Wilga onderschept slim de pass. Sa`d onderschept slim de pass. Sa`d draait met de bal, schiet en ... Jomaou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Hikmat rent richting de bal. Fakhri verovert de bal door een tackle van achteren. Fakhri passt de bal in één keer door. Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Mohit - HenTai XX 0:2

44e minuut.
Fakhri rent richting de bal. Fakhri speelt de bal door. Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă draait met de bal, schiet en ... Yasin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Mohit - HenTai XX 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamien Mohit 61%, HenTai XX 39%.
Yamien Mohit - HenTai XX 0:3

49e minuut.
Đức Mạnh onderschept slim de pass. Đức Mạnh geeft de bal voor. Ghadbhum rent richting de bal. Ghadbhum schiet op doel. Mănăilă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Mohit - HenTai XX 0:4

53e minuut.
Fekhma kopt de bal weg. Sa`d rent richting de bal. Wilga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`d onderschept slim de pass. Sa`d schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hikmat probeert de bal aan de voet te houden. Mănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă speelt de bal door. Ghadbhum is nu in balbezit. Ghadbhum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Đức Mạnh onderschept slim de pass. Đức Mạnh passt de bal met de wreef. Fakhri probeert naar een medespeler te passen. Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sa`d rent richting de bal. Sa`d passt de bal zonder na te denken. Wilga rent richting de bal. Nur verovert de bal door een tackle van achteren. Nur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fakhri passt de bal in één keer door. Fekhma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghadbhum krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Meini is nu in balbezit. Fekhma onderschept slim de pass. Đức Mạnh speelt de bal door. Mănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamien Mohit 68%, HenTai XX 32%.
Yamien Mohit - HenTai XX 0:4