Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSC Gennarino 26 Difaa De Safi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Naji bereikt de bal nog maar net als eerste. Drkawi onderschept slim de pass. Drkawi met een sublieme pass. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sharif is nu in balbezit. Sharif geeft een hoge lob. Kalali probeert de bal aan de voet te houden. Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Drafat speelt de bal door. El-Akil is nu in balbezit. Sellimi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Akil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drafat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Gennarino 26 54%, Difaa De Safi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SSC Gennarino 26 - Difaa De Safi 0:0

47e minuut.
El-Akil rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, El-Akil zal de hoekschop nemen. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Adoua is nu in balbezit. Adoua geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kalali de bal. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Drkawi is nu in balbezit. Drkawi passt de bal in één keer door. Sellimi rent richting de bal. Elkhalfi onderschept slim de pass. Elkhalfi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Gennarino 26 - Difaa De Safi 0:1

83e minuut.
Sellimi geeft een lange en hoge pass. Inworp. El-Akil met een snelle inworp. Hamdaoui rent richting de bal. Hamdaoui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sharif probeert de bal met de borst te controleren. Zaid onderschept slim de pass. Zaid met een sublieme pass. Wahib rent richting de bal. Wahib speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Gennarino 26 32%, Difaa De Safi 68%.
SSC Gennarino 26 - Difaa De Safi 0:1