Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkOR MIKeL DEPORTIVO 21
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Qasimi is nu in balbezit. Metouali is nu in balbezit. Najdi onderschept slim de pass. Boughamni rent richting de bal. Boughamni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Abbasi verovert de bal door een tackle van achteren. Abbasi met een sublieme pass. Zakroum is nu in balbezit. Zakroum haalt uit met een fantastische trap. Nasiri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SkOR MIKeL - DEPORTIVO 21 0:1

36e minuut.
Ghandour verovert de bal door een tackle van achteren. Ghandour geeft een hoge lob. Ait Lahcen geeft de bal voor. Mechraoui rent richting de bal. Mechraoui haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Atachi rent richting de bal. Atachi geeft de bal voor. Macharaoui heeft problemen om de bal te vangen. Zakroum bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakroum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Macharaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakroum verovert de bal door een tackle van achteren. Zwiwn is nu in balbezit. Zakroum verovert de bal door een tackle van achteren. Zakroum draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkOR MIKeL 53%, DEPORTIVO 21 47%.
SkOR MIKeL - DEPORTIVO 21 0:1

57e minuut.
Zwiwn geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Boughamni de bal onder controle te krijgen. Metouali rent richting de bal. Abbasi is nu in balbezit. Abbasi geeft een hoge lob. Nasiri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lamyaghri is nu in balbezit. Zakroum onderschept slim de pass. Abbasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakroum bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakroum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Qasemi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Macharaoui komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkOR MIKeL 57%, DEPORTIVO 21 43%.
SkOR MIKeL - DEPORTIVO 21 0:1