Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja Union Sport Agadir FC YouSSouFiA
Normal Tactiek NoRmaL
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 23.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mkadam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Działo rent richting de bal. Działo passt de bal zonder na te denken. Marcyjański rent richting de bal. Marcyjański schiet op doel. Nadimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
El Ahmadi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Draiyf. El Ahmadi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adoua zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marcyjański heeft problemen om de bal te vangen. Chiicha verovert de bal door een tackle van achteren. Działo verovert de bal door een tackle van achteren. Działo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja Union Sport Agadir - FC YouSSouFiA 0:1

12e minuut.
Fernández Pertierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafari onderschept slim de pass. Chouchane maakt een afschuwelijke overtreding. Chouchane krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Jaidi probeert naar een medespeler te passen. Marcyjański rent richting de bal. Kharja bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański verovert de bal door een tackle van achteren. Marcyjański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Jaidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcyjański is nu in balbezit. Marcyjański haalt uit met een fantastische trap. Nadimi bokst de bal weg.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ismaili met de inworp. Mkadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo onderschept slim de pass. Działo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Scaroni verovert de bal door een tackle van achteren. Scaroni passt de bal zonder na te denken. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Marcyjański de bal. Marcyjański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fernández Pertierra met een sublieme pass. Elkhalfi is nu in balbezit. Chedli begaat een overtreding. Chedli krijgt een gele kaart. Elkhalfi raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Pertierra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Działo rent richting de bal. Działo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja Union Sport Agadir 52%, FC YouSSouFiA 48%.
Raja Union Sport Agadir - FC YouSSouFiA 0:1

46e minuut.
Jaidi is nu in balbezit. Jaidi geeft een lange en hoge pass. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański draait met de bal, schiet en ... Idrissi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nadimi bokst de bal weg. Działo is nu in balbezit. Działo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja Union Sport Agadir - FC YouSSouFiA 0:2

53e minuut.
Kharja passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ismaili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Działo rent richting de bal. Działo schiet op doel. Nadimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja Union Sport Agadir - FC YouSSouFiA 0:3

71e minuut.
Ismaili met de inworp. Scaroni is nu in balbezit. Scaroni passt de bal zonder na te denken. Jaidi is nu in balbezit. Jaidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Działo speelt de bal door. Jaidi rent richting de bal. Jaidi probeert naar een medespeler te passen. Marcyjański is nu in balbezit. Marcyjański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Scaroni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jaidi de bal. Jaidi geeft een hoge lob. Działo is nu in balbezit. Działo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja Union Sport Agadir - FC YouSSouFiA 0:4

79e minuut.
Działo verovert de bal door een tackle van achteren. Działo speelt de bal door. Idrissi is nu in balbezit. Marcyjański onderschept slim de pass. Marcyjański haalt uit met een fantastische trap. Nadimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Jaidi is nu in balbezit. Jaidi geeft een hoge lob. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański draait met de bal, schiet en ... Nadimi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja Union Sport Agadir - FC YouSSouFiA 0:5

87e minuut.
Fernández Pertierra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaidi rent richting de bal. Jaidi passt de bal zonder na te denken. Marcyjański is nu in balbezit. Marcyjański draait met de bal, schiet en ... Nadimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Elkhalfi zal de hoekschop nemen. Działo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja Union Sport Agadir - FC YouSSouFiA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja Union Sport Agadir 61%, FC YouSSouFiA 39%.
Raja Union Sport Agadir - FC YouSSouFiA 0:6