Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morocco Avengers FC oOo.WAC.oOo
Normal Tactiek winners
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 32.6
zwak Schieten goed
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


20e minuut.
Töykkälä kopt de bal weg. Branco rent richting de bal. Branco passt de bal met de wreef. Atanasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zoião kopt de bal weg. Branco is nu in balbezit. Khalilo begaat een overtreding. Khalilo krijgt een gele kaart. Branco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

30e minuut.
Jaidi rent richting de bal. Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaidi krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Biecke passt de bal zonder na te denken. Töykkälä met een sublieme pass. Atanasov is nu in balbezit. Atanasov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Askari de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tazi neemt de hoekschop. Klungelig pakt Jaidi de bal. Töykkälä speelt de bal door. Atanasov rent richting de bal. Atanasov schiet op doel. Fouhami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Morocco Avengers FC - oOo.WAC.oOo 0:1

41e minuut.
Jaidi met een sublieme pass. Atanasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari is nu in balbezit. Atanasov onderschept slim de pass. Atanasov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tazi neemt de hoekschop. Branco is nu in balbezit. Branco geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Roussi is nu in balbezit. Atanasov rent richting de bal. Branco rent richting de bal. Branco draait met de bal, schiet en ... Fouhami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morocco Avengers FC - oOo.WAC.oOo 0:2

45e minuut.
Keller met een sublieme pass. Branco heeft problemen om de bal te vangen. Branco passt de bal in één keer door. Atanasov is nu in balbezit. Atanasov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morocco Avengers FC 67%, oOo.WAC.oOo 33%.
Morocco Avengers FC - oOo.WAC.oOo 0:2

48e minuut.
Atanasov is nu in balbezit. Daar is Jaidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasov rent richting de bal. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morocco Avengers FC - oOo.WAC.oOo 0:3

60e minuut.
Jaidi verovert de bal door een tackle van achteren. Jaidi geeft een lange en hoge pass. Haddadi rent richting de bal. Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Branco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Biecke is nu in balbezit. Khalilo met een sublieme pass. Branco is nu in balbezit. Atanasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morocco Avengers FC - oOo.WAC.oOo 0:4

69e minuut.
Haddadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasov haalt uit met een fantastische trap. Fouhami maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke geeft een hoge lob. Askari kopt de bal weg. Branco is nu in balbezit. Branco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Jaidi de bal onder controle te krijgen. Roussi is nu in balbezit. Met opzet legt Töykkälä zijn tegenspeler op de grond. Töykkälä is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morocco Avengers FC 73%, oOo.WAC.oOo 27%.
Morocco Avengers FC - oOo.WAC.oOo 0:4