Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chabab Hassani El Jadidi FC Taroudant
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 28.7
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Tazi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Jarmouni met de inworp. Bahri is nu in balbezit. Bahri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fakhri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri passt de bal zonder na te denken. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar rent richting de bal. Mahimar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Zaki de bal. Bahri rent richting de bal. Bahri probeert naar een medespeler te passen. Mahimar rent richting de bal. Mahimar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chabab Hassani El Jadidi 43%, FC Taroudant 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chabab Hassani El Jadidi - FC Taroudant 0:0

48e minuut.
Bahri rent richting de bal. Bahri passt de bal in één keer door. Nasri rent richting de bal. Nasri draait met de bal, schiet en ... Hamidaoui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chabab Hassani El Jadidi - FC Taroudant 0:1

50e minuut.
Benabdellah is nu in balbezit. Fakhri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nasri de bal. Nasri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chabab Hassani El Jadidi - FC Taroudant 0:2

51e minuut.
Radwani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar verovert de bal door een tackle van achteren. Nasri rent richting de bal. Nasri schiet op doel. Hamidaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chabab Hassani El Jadidi - FC Taroudant 0:3

62e minuut.
Nasri is nu in balbezit. Fakhri is nu in balbezit. Fakhri passt de bal in één keer door. Radwani is nu in balbezit. Radwani geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Fakhri speelt de bal door. Tazi is nu in balbezit. Bahri probeert naar een medespeler te passen. Nasri rent richting de bal. Nasri haalt uit met een fantastische trap. Hamidaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chabab Hassani El Jadidi - FC Taroudant 0:4

67e minuut.
Mahimar passt de bal met de wreef. Wajih rent richting de bal. Nasri onderschept slim de pass. Nasri draait met de bal, schiet en ... Hamidaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chabab Hassani El Jadidi - FC Taroudant 0:5

69e minuut.
Barrada speelt de bal door. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri passt de bal in één keer door. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chabab Hassani El Jadidi 71%, FC Taroudant 29%.
Chabab Hassani El Jadidi - FC Taroudant 0:5