Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC West Lions atlas2007
Normal Tactiek maintien
37% Balbezit 63%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 35.2
slecht Schieten goed
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Nabilawi is nu in balbezit. Roussi verovert de bal door een tackle van achteren. Roussi met een sublieme pass. Hishami rent richting de bal. Hishami haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Qassemi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Karrouchi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghalib zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hishami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hishami haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ghalib geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hishami is nu in balbezit. Hishami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Elkhalfi passt de bal met de wreef. Ghalib is nu in balbezit. Ghalib met een sublieme pass. Hishami rent richting de bal. Hishami draait met de bal, schiet en ... Qassemi bokst de bal weg.

39e minuut.
Jamali geeft een lange en hoge pass. Hishami is nu in balbezit. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi haalt uit met een fantastische trap. Ziadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ghalib neemt de hoekschop. Haddadi heeft problemen om de bal te vangen. Fehim rent richting de bal. Fehim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Roussi passt de bal in één keer door. Hishami is nu in balbezit. Elkhalfi is nu in balbezit. Hishami is nu in balbezit. Hishami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Lions - atlas2007 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC West Lions 66%, atlas2007 34%.
FC West Lions - atlas2007 0:1

54e minuut.
Haddadi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ghalib met de inworp. Hishami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hishami schiet op doel. Qassemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fehim is nu in balbezit. Fehim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Elkhalfi schiet op doel. Qassemi speelt de bal door. Ghalib kopt de bal weg. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Lions - atlas2007 0:2

71e minuut.
Karrouchi met een sublieme pass. Seridila is nu in balbezit. Ghalib begaat een overtreding. Ghalib krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Haddadi speelt de bal door. Roussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Assaidi is nu in balbezit. Roussi onderschept slim de pass. Roussi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Elkhalfi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hishami bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Hishami draait met de bal, schiet en ... Qassemi met een sublieme pass. Mellili heeft problemen om de bal te vangen. Hishami rent richting de bal. Hishami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Lions - atlas2007 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC West Lions 62%, atlas2007 38%.
FC West Lions - atlas2007 0:3