Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yasothon Dragons Samut Songkhram Titans
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Panturarranasriyothin geeft een lange en hoge pass. Nung met een sublieme pass. Panturarranasriyothin kopt de bal weg. Intharapradit is nu in balbezit. Intharapradit draait met de bal, schiet en ... Nung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sakunsirisombat rent richting de bal. Sakunsirisombat passt de bal met de wreef. Li rent richting de bal. Liwen verovert de bal door een tackle van achteren. Liwen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Panturarranasriyothin is nu in balbezit. Thalae bereikt de bal nog maar net als eerste. Panturarranasriyothin begaat een overtreding. Panturarranasriyothin krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Rakdee geeft een hoge lob. Boontupthai speelt de bal door. Klungelig pakt Jaruphan de bal. Jaruphan schiet op doel. Chao Fah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Intharapradit passt de bal in één keer door. Yingsawa geeft een hoge lob. Jaruphan rent richting de bal. Jaruphan schiet op doel. Nung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yasothon Dragons - Samut Songkhram Titans 0:1

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kai met de inworp. Thalae bereikt de bal nog maar net als eerste. Intharapradit onderschept slim de pass. Intharapradit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaruphan krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Ti Nung Cha de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yasothon Dragons - Samut Songkhram Titans 0:2

25e minuut.
Poonachai speelt de bal door. Sakunsirisombat heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chawla. Chawla krijgt een gele kaart. Sakunsirisombat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ti Nung Cha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chang lin heeft problemen om de bal te vangen. Liwen rent richting de bal. Liwen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ti Nung Cha is nu in balbezit. Intharapradit verovert de bal door een tackle van achteren. Jaruphan is nu in balbezit. Intharapradit bereikt de bal nog maar net als eerste. Intharapradit haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Intharapradit bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakunsirisombat is nu in balbezit. Intharapradit onderschept slim de pass. Jaruphan is nu in balbezit. Jaruphan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Intharapradit passt de bal zonder na te denken. Ritdee rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaruphan. Jaruphan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yasothon Dragons 64%, Samut Songkhram Titans 36%.
Yasothon Dragons - Samut Songkhram Titans 0:2

47e minuut.
Tianphosuwan geeft een lange en hoge pass. Chawla kopt de bal weg. Intharapradit heeft problemen om de bal te vangen. Jaruphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruphan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Panturarranasriyothin rent richting de bal. Ti Nung Cha is nu in balbezit. Ti Nung Cha geeft de bal voor. Kunthana is nu in balbezit. Kunthana draait met de bal, schiet en ... Pinkaew probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Intharapradit verovert de bal door een tackle van achteren. Chao Fah rent richting de bal. Intharapradit is nu in balbezit. Intharapradit haalt uit met een fantastische trap. Chao Fah probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Li geeft een lange en hoge pass. Inworp. Poonachai met de inworp. Sakunsirisombat rent richting de bal. Sakunsirisombat geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Intharapradit geeft een lange en hoge pass. Kunthana rent richting de bal. Kunthana probeert naar een medespeler te passen. Jaruphan rent richting de bal. Jaruphan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yasothon Dragons - Samut Songkhram Titans 0:3

82e minuut.
Nung speelt de bal door. Daar is Panturarranasriyothin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Liwen zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Liwen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Liwen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

85e minuut.
Chawla is nu in balbezit. Chawla met een sublieme pass. Intharapradit probeert naar een medespeler te passen. Jaruphan rent richting de bal. Jaruphan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yasothon Dragons 62%, Samut Songkhram Titans 38%.
Yasothon Dragons - Samut Songkhram Titans 0:3