Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elephant United FC Muangthong United
433 Tactiek Haigwersa 1.0
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 29.5
average Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Serban raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Congtai komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Bach passt de bal met de wreef. Asavchin rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ahilie ... Strafschop! Ahilie krijgt een gele kaart. Asavchin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nimitbunnasarn zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Elephant United FC - Muangthong United 0:1

17e minuut.
Nimitbunnasarn rent richting de bal. Nimitbunnasarn passt de bal in één keer door. Asavchin rent richting de bal. Asavchin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ahilie de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Seangsen speelt de bal door. Ti Nung Cha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bach krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Uchoa kopt de bal weg. Bach rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seangsen. Seangsen krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Uchoa speelt de bal door. Bach is nu in balbezit. Ti Nung Cha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ti Nung Cha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elephant United FC 62%, Muangthong United 38%.
Elephant United FC - Muangthong United 0:1

55e minuut.
Madar verovert de bal door een tackle van achteren. Nimitbunnasarn is nu in balbezit. Congtai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Congtai krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Madar verovert de bal door een tackle van achteren. Madar geeft een lange en hoge pass. Asavchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Asavchin schiet op doel. Vechasil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elephant United FC - Muangthong United 0:2

79e minuut.
Grifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hua verovert de bal door een tackle van achteren. Hua passt de bal met de wreef. Congtai is nu in balbezit. Congtai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Madar is nu in balbezit. Madar geeft een hoge lob. Asavchin is nu in balbezit. Asavchin draait met de bal, schiet en ... Vechasil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Runte geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grifo met de inworp. Nimitbunnasarn probeert de bal met de borst te controleren. Nimitbunnasarn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Handoyo passt de bal met de wreef. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar passt de bal met de wreef. Nimitbunnasarn rent richting de bal. Nimitbunnasarn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elephant United FC 72%, Muangthong United 28%.
Elephant United FC - Muangthong United 0:2