Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Udon Thani Braves Lulu and Friends
Normal Tactiek GOAL
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 35
matig Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Valoyes rent richting de bal. Valoyes passt de bal zonder na te denken. Gahleksi rent richting de bal. Gahleksi schiet op doel. Wai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Udon Thani Braves - Lulu and Friends 0:1

6e minuut.
Chao Fah probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Phumsukho de bal onder controle te krijgen. Lamon is nu in balbezit. Lamon draait met de bal, schiet en ... Wai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Udon Thani Braves - Lulu and Friends 0:2

7e minuut.
Yuansheng is nu in balbezit. Dongyun verovert de bal door een tackle van achteren. Dongyun passt de bal in één keer door. Kitsuwan rent richting de bal. Kitsuwan draait met de bal, schiet en ... Wai bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Onpakddee geeft een lange en hoge pass. Kitsuwan kopt de bal weg. Gahleksi rent richting de bal. Gahleksi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Udon Thani Braves - Lulu and Friends 0:3

22e minuut.
Kaenchan heeft problemen om de bal te vangen. Kaenchan passt de bal in één keer door. Kitsuwan is nu in balbezit. Dongyun rent richting de bal. Dongyun geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Pekić onderschept slim de pass. Pekić geeft een hoge lob. Kitsuwan kopt de bal weg. Dongyun is nu in balbezit. Dongyun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gahleksi passt de bal zonder na te denken. Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpakddee passt de bal zonder na te denken. Dongyun is nu in balbezit. Dongyun draait met de bal, schiet en ... Wai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongyun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Valoyes probeert naar een medespeler te passen. Gahleksi heeft problemen om de bal te vangen. Gahleksi passt de bal met de wreef. Kitsuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsuwan haalt uit met een fantastische trap. Wai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Udon Thani Braves - Lulu and Friends 0:4

38e minuut.
Gahleksi probeert naar een medespeler te passen. Dongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsuwan rent richting de bal. Kitsuwan haalt uit met een fantastische trap. Wai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Udon Thani Braves - Lulu and Friends 0:5

43e minuut.
Pekić geeft een lange en hoge pass. Dongyun kopt de bal weg. Daar is Kitsuwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gahleksi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahleksi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pak Fan onderschept slim de pass. Pak Fan geeft een hoge lob. Gahleksi kopt de bal weg. Kitsuwan is nu in balbezit. Kitsuwan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Udon Thani Braves - Lulu and Friends 0:6

45e minuut.
Boon-Nam komt het veld opgelopen. Vechasil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udon Thani Braves 78%, Lulu and Friends 22%.
Udon Thani Braves - Lulu and Friends 0:6

48e minuut.
Pak Fan geeft een lange en hoge pass. Bin is nu in balbezit. Dongyun verovert de bal door een tackle van achteren. Dongyun draait met de bal, schiet en ... Wai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Udon Thani Braves - Lulu and Friends 0:7

52e minuut.
Valoyes rent richting de bal. Valoyes geeft de bal voor. Klungelig pakt Bin de bal. Kitsuwan is nu in balbezit. Kitsuwan haalt uit met een fantastische trap. Wai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kam Hua speelt de bal door. Lamon is nu in balbezit. Lamon probeert naar een medespeler te passen. Kitsuwan is nu in balbezit. Kitsuwan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Udon Thani Braves - Lulu and Friends 0:8

62e minuut.
Jaimun bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes verovert de bal door een tackle van achteren. Valoyes geeft een hoge lob. Gahleksi is nu in balbezit. Gahleksi speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pekić geeft de bal voor. Valoyes heeft problemen om de bal te vangen. Valoyes passt de bal in één keer door. Kitsuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsuwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Udon Thani Braves - Lulu and Friends 0:9

71e minuut.
Fuwei passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onpakddee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamon rent richting de bal. Lamon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Boon-Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Boon-Nam geeft een hoge lob. Dongyun rent richting de bal. Dongyun schiet op doel. Wai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Udon Thani Braves - Lulu and Friends 0:10

73e minuut.
Kaenchan probeert naar een medespeler te passen. Oodyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsuwan onderschept slim de pass. Kitsuwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Fuwei verovert de bal door een tackle van achteren. Lamon verovert de bal door een tackle van achteren. Lamon passt de bal zonder na te denken. Dongyun is nu in balbezit. Dongyun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udon Thani Braves 82%, Lulu and Friends 18%.
Udon Thani Braves - Lulu and Friends 0:10