Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chachoengsao University FC Rayong
Normal Tactiek Khalanm
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 33.5
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen average


7e minuut.
Sailom geeft een lange en hoge pass. Oodyn heeft problemen om de bal te vangen. Dakang rent richting de bal. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ruengpaisanbumrung onderschept slim de pass. Ruengpaisanbumrung passt de bal zonder na te denken. Kangli is nu in balbezit. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zhi Bin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhi Bin passt de bal zonder na te denken. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chachoengsao University FC - Rayong 0:1

25e minuut.
Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ... Intharapradit probeert de bal aan de voet te houden. Zhi Bin rent richting de bal. Zhi Bin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chachoengsao University FC - Rayong 0:2

27e minuut.
Tomo Chan trapt de bal weg. Tsu-Fung kopt de bal weg. Klungelig pakt Dakang de bal. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Fijał passt de bal met de wreef. Zhi Bin rent richting de bal. Zhi Bin probeert naar een medespeler te passen. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chachoengsao University FC - Rayong 0:3

42e minuut.
Doeltrap. Intharapradit met een harde bal richting middenveld. Zhi Bin kopt de bal weg. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dávila springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Fijał rent richting de bal. Fijał passt de bal met de wreef. Daar is Tsu-Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basto bereikt de bal nog maar net als eerste. Basto schiet op doel. Tomo Chan bokst de bal weg. Oodyn verovert de bal door een tackle van achteren. Basto kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruengpaisanbumrung de bal. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chachoengsao University FC 71%, Rayong 29%.
Chachoengsao University FC - Rayong 0:3

49e minuut.
Sailom is nu in balbezit. Sailom probeert naar een medespeler te passen. Basto is nu in balbezit. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ruengpaisanbumrung kopt de bal weg. Sailom bereikt de bal nog maar net als eerste. Sailom passt de bal in één keer door. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ruengpaisanbumrung rent richting de bal. Sailom onderschept slim de pass. Sailom met een sublieme pass. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chachoengsao University FC - Rayong 0:4

66e minuut.
Zhi Bin passt de bal in één keer door. Sailom rent richting de bal. Sailom passt de bal met de wreef. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tsu-Fung is nu in balbezit. Tsu-Fung met een sublieme pass. Dakang controleert de bal met de borst. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dingfu speelt de bal door. Dakang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhi Bin onderschept slim de pass. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tomo Chan met een harde bal richting middenveld. Basto kopt de bal weg. Ruengpaisanbumrung is nu in balbezit. Dávila onderschept slim de pass. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chachoengsao University FC - Rayong 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chachoengsao University FC 71%, Rayong 29%.
Chachoengsao University FC - Rayong 0:5