Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saraburi Giants Kharipbian
Normal Tactiek 532
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 46.5
matig Schieten solide
slecht Passen goed
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Siderov verovert de bal door een tackle van achteren. Siderov geeft een hoge lob. Balko heeft problemen om de bal te vangen. Balko haalt uit met een fantastische trap. Thanapaiboon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saraburi Giants - Kharipbian 0:1

8e minuut.
Rolfo geeft een lange en hoge pass. Purcaru rent richting de bal. Purcaru passt de bal zonder na te denken. Balko bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bäfverholm probeert naar een medespeler te passen. Balko heeft problemen om de bal te vangen. Balko passt de bal in één keer door. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Balko kopt de bal weg. Tőzsér is nu in balbezit. Tőzsér met een sublieme pass. Balko bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tőzsér geeft de bal voor. Jaruchinda kopt de bal weg. Balko is nu in balbezit. Balko haalt uit met een fantastische trap. Thanapaiboon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saraburi Giants - Kharipbian 0:2

25e minuut.
Tőzsér rent richting de bal. Tőzsér passt de bal met de wreef. Balko bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Silvermoon de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Daar is Balko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balko geeft een hoge lob. Blinkadee heeft problemen om de bal te vangen. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Soponpanich geeft een hoge lob. Pintea rent richting de bal. Pintea met een sublieme pass. Döck bereikt de bal nog maar net als eerste. Döck geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Purcaru rent richting de bal. Purcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saraburi Giants - Kharipbian 0:3

34e minuut.
Daar is Rojjanapaiboon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balko verovert de bal door een tackle van achteren. Balko passt de bal in één keer door. Purcaru rent richting de bal. Purcaru schiet op doel. Thanapaiboon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Saraburi Giants - Kharipbian 0:4

36e minuut.
Tsai-Jung rent richting de bal. Purcaru onderschept slim de pass. Purcaru passt de bal zonder na te denken. Balko is nu in balbezit. Balko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Tsai-Hung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Siderov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siderov met een sublieme pass. Balko rent richting de bal. Balko draait met de bal, schiet en ... Thanapaiboon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru draait met de bal, schiet en ... Thanapaiboon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Thanapaiboon met een harde bal richting middenveld. Siderov kopt de bal weg. Bäfverholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäfverholm geeft de bal voor. Balko springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saraburi Giants 67%, Kharipbian 33%.
Saraburi Giants - Kharipbian 0:4

46e minuut.
Purcaru rent richting de bal. Purcaru speelt de bal door. Bäfverholm met een sublieme pass. Balko is nu in balbezit. Balko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saraburi Giants - Kharipbian 0:5

56e minuut.
Pintea probeert naar een medespeler te passen. Bäfverholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäfverholm geeft een lange en hoge pass. Balko rent richting de bal. Balko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bäfverholm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tőzsér probeert de bal met de borst te controleren. Tőzsér geeft een hoge lob. Balko rent richting de bal. Balko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Döck probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tőzsér de bal. Tőzsér passt de bal in één keer door. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Döck rent richting de bal. Döck speelt de bal door. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru schiet op doel. Thanapaiboon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Purcaru de bal. Purcaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Balko rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saraburi Giants - Kharipbian 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saraburi Giants 70%, Kharipbian 30%.
Saraburi Giants - Kharipbian 0:6