Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pupusas LOS KBZ F.C.
424 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 36.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen matig
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Vargas geeft een lange en hoge pass. Machado is nu in balbezit. Nereira schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nereira krijgt een gele kaart. Machado raakt geblesseerd tijdens het duel. Rugamas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas is nu in balbezit. Porras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Porras krijgt een gele kaart. Rugamas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rugamas met een snel genomen vrije trap. Ciubotaru is nu in balbezit. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Rugamas met een sublieme pass. Porras speelt de bal door. Mercader is nu in balbezit. Mercader schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pilát geeft een hoge lob. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Mercader is nu in balbezit. Mercader schiet op doel. Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pupusas - LOS KBZ F.C. 0:1

15e minuut.
Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas passt de bal met de wreef. Mercader rent richting de bal. Mercader haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader passt de bal met de wreef. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel. Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Smock geeft de bal voor. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Mercader is nu in balbezit. Mercader haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dobrev speelt de bal door. Smock rent richting de bal. Smock speelt de bal door. Mercader is nu in balbezit. Mercader draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pupusas - LOS KBZ F.C. 0:2

35e minuut.
Smock rent richting de bal. Smock geeft een lange en hoge pass. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Mercader rent richting de bal. Mercader schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Porras passt de bal zonder na te denken. Mercader is nu in balbezit. Acosta onderschept slim de pass. Acosta geeft de bal voor. Smock geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pupusas - LOS KBZ F.C. 0:3

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Pizarro de bal onder controle te krijgen. Pilát bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilát geeft een lange en hoge pass. Daar is Mercader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercader haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pupusas - LOS KBZ F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pupusas 66%, LOS KBZ F.C. 34%.
FC Pupusas - LOS KBZ F.C. 0:4

49e minuut.
Claerbout rent richting de bal. Claerbout geeft de bal voor. Klungelig pakt Acosta de bal. Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras is nu in balbezit. Mercader rent richting de bal. Mercader draait met de bal, schiet en ... Hidalgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras speelt de bal door. Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader schiet op doel. Acosta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Gaspar onderschept slim de pass. Gaspar met een sublieme pass. Mercader is nu in balbezit. Mercader haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pilát rent richting de bal. Pilát met een sublieme pass. Dobrev met een sublieme pass. Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pupusas - LOS KBZ F.C. 0:5

75e minuut.
Rugamas verovert de bal door een tackle van achteren. Rugamas met een sublieme pass. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Velásquez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cruz Campo komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vejin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rugamas heeft problemen om de bal te vangen. Porras rent richting de bal. Porras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rugamas met een sublieme pass. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal met de wreef. Cruz Campo is nu in balbezit. Cruz Campo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pupusas 65%, LOS KBZ F.C. 35%.
FC Pupusas - LOS KBZ F.C. 0:5