Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Santa Tecla Legion FC
Normal Tactiek Def1
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 39.3
poor Schieten excellent
poor Passen average
poor Verdedigen solid


8e minuut.
Zambrzycki speelt de bal door. Flynn rent richting de bal. Flynn passt de bal met de wreef. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal rolt over de achterlijn. Mayén trapt de bal weg van het doel. Bellone kopt de bal weg. Nadiroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nadiroğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Blanco rent richting de bal. Solorzano onderschept slim de pass. Solorzano probeert naar een medespeler te passen. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Barrientos onderschept slim de pass. Zambrzycki rent richting de bal. Zambrzycki speelt de bal door. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Solorzano met een sublieme pass. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Santa Tecla - Legion FC 0:1

26e minuut.
Solorzano onderschept slim de pass. Solorzano geeft een hoge lob. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Santa Tecla - Legion FC 0:2

28e minuut.
Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu passt de bal in één keer door. Bierzyński is nu in balbezit. Bierzyński draait met de bal, schiet en ... Mayén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Santa Tecla - Legion FC 0:3

32e minuut.
Zambrzycki met een sublieme pass. Bierzyński is nu in balbezit. Bierzyński passt de bal zonder na te denken. Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Santa Tecla - Legion FC 0:4

35e minuut.
Lemus met een harde bal richting middenveld. Flynn kopt de bal weg. Solorzano probeert naar een medespeler te passen. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Solorzano verovert de bal door een tackle van achteren. Solorzano geeft een lange en hoge pass. Velásquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Flynn rent richting de bal. Flynn draait met de bal, schiet en ... Mayén bokst de bal weg. Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Mayén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Santa Tecla - Legion FC 0:5

41e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. Zambrzycki rent richting de bal. Zambrzycki met een sublieme pass. Daar is Nadiroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadiroğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bierzyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zambrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona maakt een afschuwelijke overtreding. Barahona krijgt een gele kaart. Zambrzycki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zambrzycki komt bij de bal en schiet. Mayén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Lemus de bal onder controle te krijgen. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Santa Tecla - Legion FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Santa Tecla 61%, Legion FC 39%.
CD Santa Tecla - Legion FC 0:6

48e minuut.
Velásquez geeft een lange en hoge pass. Flynn is nu in balbezit. Flynn passt de bal in één keer door. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellone is nu in balbezit. Zambrzycki met een sublieme pass. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Flynn verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flynn. Figueroa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Figueroa kan niet meer verder spelen. Godoy komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Araujo geeft de bal voor. Godoy kopt de bal weg. Bierzyński is nu in balbezit. Bierzyński geeft een lange en hoge pass. Nadiroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Nadiroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nadiroğlu speelt de bal door. Bierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Santa Tecla - Legion FC 0:7

64e minuut.
Bellone geeft een hoge lob. Solorzano rent richting de bal. Solorzano passt de bal zonder na te denken. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nadiroğlu schiet op doel. Lemus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godoy is nu in balbezit. Solorzano verovert de bal door een tackle van achteren. Solorzano geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Bellone rent richting de bal. Bellone geeft een lange en hoge pass. Nadiroğlu rent richting de bal. Bierzyński is nu in balbezit. Bierzyński haalt uit met een fantastische trap. Mayén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bierzyński heeft problemen om de bal te vangen. Bierzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lemus trapt de bal weg van het doel. Bellone kopt de bal weg. Blanco kan de bal niet met de borst controleren. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Godoy is nu in balbezit. Bellone verovert de bal door een tackle van achteren. Bellone met een sublieme pass. Flynn is nu in balbezit. Flynn geeft een lange en hoge pass. Mayén verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Solorzano passt de bal met de wreef. Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu passt de bal zonder na te denken. Flynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Flynn draait met de bal, schiet en ... Mayén bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Santa Tecla - Legion FC 0:8

84e minuut.
Bellone onderschept slim de pass. Solorzano is nu in balbezit. Solorzano speelt de bal door. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu draait met de bal, schiet en ... Mayén verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Santa Tecla - Legion FC 0:9

88e minuut.
Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Godoy de bal. Solorzano rent richting de bal. Solorzano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Santa Tecla 76%, Legion FC 24%.
CD Santa Tecla - Legion FC 0:9