Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tobyf Blue Magic
Normal Tactiek Aquí Partimos
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 33.4
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Barrios probeert de bal met de borst te controleren. Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios schiet op doel. Santos Ortiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - Blue Magic 0:1

7e minuut.
Erazo speelt de bal door. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zepeda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barrios raakt geblesseerd tijdens het duel. Barrios kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - Blue Magic 0:2

12e minuut.
Gaspar kopt de bal weg. Daar is Zepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guerra de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Neimar Miranda neemt de hoekschop. Griffiths heeft problemen om de bal te vangen. Pac rent richting de bal. Pac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Griffiths is nu in balbezit. Variklo rent richting de bal. Variklo passt de bal zonder na te denken. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - Blue Magic 0:3

29e minuut.
Pac heeft problemen om de bal te vangen. Variklo speelt de bal door. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ... Santos Ortiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - Blue Magic 0:4

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Neimar Miranda zal de hoekschop nemen. Pac rent richting de bal. Pac draait met de bal, schiet en ... Santos Ortiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - Blue Magic 0:5

41e minuut.
Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neimar Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Neimar Miranda probeert naar een medespeler te passen. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - Blue Magic 0:6

43e minuut.
Berríos kan de bal niet met de borst controleren. Alarcón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berríos. Berríos krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Klungelig pakt Pac de bal. Variklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Variklo probeert naar een medespeler te passen. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - Blue Magic 0:7

45e minuut.
Deleu komt het veld opgelopen. Arango komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tobyf 73%, Blue Magic 27%.
tobyf - Blue Magic 0:7

46e minuut.
Neimar Miranda rent richting de bal. Neimar Miranda passt de bal met de wreef. Variklo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Griffiths rent richting de bal. Umanzor begaat een overtreding. Griffiths is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Variklo met een snel genomen vrije trap. Arango krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - Blue Magic 0:8

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Arango de bal onder controle te krijgen. Neimar Miranda is nu in balbezit. Neimar Miranda speelt de bal door. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - Blue Magic 0:9

52e minuut.
Gaspar onderschept slim de pass. Gaspar probeert naar een medespeler te passen. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Arango is nu in balbezit. Arango heeft problemen om de bal te vangen. Arango haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos Ortiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santos Ortiz probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Griffiths met een snelle inworp. Variklo is nu in balbezit. Variklo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Variklo is nu in balbezit. Variklo passt de bal zonder na te denken. Gaspar probeert naar een medespeler te passen. Arango is nu in balbezit. Arango draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - Blue Magic 0:10

65e minuut.
Variklo probeert naar een medespeler te passen. Arango rent richting de bal. Arango passt de bal met de wreef. Pac rent richting de bal. Pac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - Blue Magic 0:11

74e minuut.
Neimar Miranda onderschept slim de pass. Neimar Miranda met een sublieme pass. Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango is nu in balbezit. Arango draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Neimar Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Neimar Miranda speelt de bal door. Guerra rent richting de bal. Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - Blue Magic 0:12

78e minuut.
Pac rent richting de bal. Variklo rent richting de bal. Variklo geeft een hoge lob. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - Blue Magic 0:13

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaspar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Griffiths, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Griffiths geeft een hoge lob. Arango krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - Blue Magic 0:14

82e minuut.
Griffiths rent richting de bal. Griffiths probeert naar een medespeler te passen. Arango is nu in balbezit. Arango draait met de bal, schiet en ... Santos Ortiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - Blue Magic 0:15

84e minuut.
Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango speelt de bal door. Daar is Guerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - Blue Magic 0:16

87e minuut.
Variklo met een sublieme pass. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Pac is nu in balbezit. Arango heeft problemen om de bal te vangen. Arango draait met de bal, schiet en ... Santos Ortiz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tobyf 74%, Blue Magic 26%.
tobyf - Blue Magic 0:16