Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REB BULL C.D. Crissiali
Normal Tactiek 102
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 47.8
unsatisfactory Schieten formidable
poor Passen adequate
poor Verdedigen very good


4e minuut.
Jędraszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Jawhar is nu in balbezit. bin Jawhar probeert naar een medespeler te passen. Cuco Espino is nu in balbezit. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap. Guzmán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:1

7e minuut.
Argueta heeft problemen om de bal te vangen. Marcano rent richting de bal. Figueroa maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Figueroa naar de kleedkamers voor een vroege douche. Marcano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Argueta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cuco Espino kopt de bal weg. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano draait met de bal, schiet en ... Guzmán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Marcano rent richting de bal. Marcano haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Yiğitarslanoğlu de bal. Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino draait met de bal, schiet en ... Guzmán bokst de bal weg.

12e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Argueta verovert de bal door een tackle van achteren. Argueta geeft een lange en hoge pass. Cuco Espino rent richting de bal. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:2

14e minuut.
bin Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jawhar met een sublieme pass. Daar is Marcano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:3

15e minuut.
Tobar speelt de bal door. Perales heeft problemen om de bal te vangen. Marcano onderschept slim de pass. Marcano haalt uit met een fantastische trap. Guzmán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:4

16e minuut.
Perales probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuco Espino onderschept slim de pass. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:5

17e minuut.
bin Jawhar met een snelle inworp. Yiğitarslanoğlu speelt de bal door. Marcano is nu in balbezit. Marcano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:6

19e minuut.
Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino geeft een hoge lob. Argueta kopt de bal weg. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:7

24e minuut.
Manuszewski probeert naar een medespeler te passen. Argueta probeert de bal aan de voet te houden. Yiğitarslanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Inworp. bin Jawhar met de inworp. Yiğitarslanoğlu speelt de bal door. Marcano rent richting de bal. Marcano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Fuentes trapt de bal weg van het doel. Argueta kopt de bal weg. Daar is Marcano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Argueta met een sublieme pass. Marcano is nu in balbezit. Marcano passt de bal met de wreef. Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:8

31e minuut.
Cuco Espino rent richting de bal. Cuco Espino met een sublieme pass. Daar is Marcano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuco Espino is nu in balbezit. Cuco Espino draait met de bal, schiet en ... Guzmán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:9

34e minuut.
Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski onderschept slim de pass. Manuszewski probeert naar een medespeler te passen. Marcano is nu in balbezit. Marcano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:10

36e minuut.
Argueta is nu in balbezit. Argueta passt de bal in één keer door. Yiğitarslanoğlu met een sublieme pass. Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mejia is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu onderschept slim de pass. Yiğitarslanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Marcano is nu in balbezit. Marcano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guevara heeft problemen om de bal te vangen. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano schiet op doel. Martínez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guzmán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:11

40e minuut.
Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino draait met de bal, schiet en ... Guzmán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:12

42e minuut.
Manuszewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Marcano de bal. Marcano speelt de bal door. Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:13

43e minuut.
Tobar passt de bal zonder na te denken. Guzmán met een sublieme pass. Reynoso is nu in balbezit. Marcano onderschept slim de pass. Marcano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REB BULL 82%, C.D. Crissiali 18%.
REB BULL - C.D. Crissiali 0:14

52e minuut.
Manuszewski geeft een lange en hoge pass. bin Jawhar kopt de bal weg. Argueta rent richting de bal. Marcano is nu in balbezit. Marcano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yiğitarslanoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valencia komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Argueta met een sublieme pass. Marcano is nu in balbezit. Marcano speelt de bal door. Manuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Cuco Espino rent richting de bal. Cuco Espino speelt de bal door. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano verovert de bal door een tackle van achteren. Marcano draait met de bal, schiet en ... Guzmán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino verovert de bal door een tackle van achteren. bin Jawhar rent richting de bal. bin Jawhar geeft een hoge lob. Marcano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:15

71e minuut.
Cuco Espino rent richting de bal. Cuco Espino passt de bal met de wreef. Marcano is nu in balbezit. Marcano draait met de bal, schiet en ... Guzmán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:16

73e minuut.
bin Jawhar probeert naar een medespeler te passen. Argueta is nu in balbezit. Argueta probeert naar een medespeler te passen. Cuco Espino is nu in balbezit. Cuco Espino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Guzmán met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Valencia de bal. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano draait met de bal, schiet en ... Guzmán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:17

76e minuut.
Argueta is nu in balbezit. Tobar onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanco. Blanco krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Valencia rent richting de bal. Argueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Argueta probeert naar een medespeler te passen. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
bin Jawhar probeert naar een medespeler te passen. Manuszewski is nu in balbezit. Manuszewski passt de bal in één keer door. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - C.D. Crissiali 0:18

86e minuut.
Guevara rent richting de bal. Guevara passt de bal in één keer door. Argueta is nu in balbezit. Manuszewski rent richting de bal. Manuszewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REB BULL 81%, C.D. Crissiali 19%.
REB BULL - C.D. Crissiali 0:18