Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porcinos FC Inde.yunior
Normal Tactiek umana155
42% Balbezit 58%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 48.3
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Klungelig pakt Kabashi de bal. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri passt de bal met de wreef. Abrego is nu in balbezit. Abrego haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kabashi is nu in balbezit. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña geeft een hoge lob. Polko bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Nasri is nu in balbezit. Nasri speelt de bal door. Kabashi is nu in balbezit. Kabashi schiet op doel. Morales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Traineira zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Peña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Polko bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko passt de bal zonder na te denken. Kabashi is nu in balbezit. Kabashi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Inde.yunior 0:1

13e minuut.
Rabí rent richting de bal. Polko verovert de bal door een tackle van achteren. Polko passt de bal met de wreef. Daar is Kabashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Inde.yunior 0:2

16e minuut.
Ballesteros met de inworp. Polko bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abrego de bal. Abrego haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Traineira speelt de bal door. Ballesteros probeert naar een medespeler te passen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri onderschept slim de pass. Nasri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Inde.yunior 0:3

23e minuut.
Traineira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polko controleert de bal met de borst. Rabí bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko onderschept slim de pass. Polko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Lazo Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Rabí rent richting de bal. Traineira begaat een overtreding. Traineira krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Moscoso heeft problemen om de bal te vangen. Tejkl verovert de bal door een tackle van achteren. Tejkl geeft een lange en hoge pass. Nasri is nu in balbezit. Nasri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ballesteros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polko geeft een lange en hoge pass. Nasri is nu in balbezit. Nasri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Peña geeft een lange en hoge pass. Munizaga heeft problemen om de bal te vangen. Munizaga kopt de bal weg. Ballesteros geeft de bal voor. Manrique probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Abrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri rent richting de bal. Nasri probeert naar een medespeler te passen. Abrego rent richting de bal. Abrego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Inde.yunior 0:4

34e minuut.
Santamaría is nu in balbezit. Ballesteros onderschept slim de pass. Ballesteros geeft de bal voor. Kabashi rent richting de bal. Kabashi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Traineira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polko bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko geeft de bal voor. Kabashi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ballesteros passt de bal zonder na te denken. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri verovert de bal door een tackle van achteren. Kabashi rent richting de bal. Kabashi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Inde.yunior 0:5

45e minuut.
Lazo Cruz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Traineira met een snelle inworp. Polko rent richting de bal. Polko geeft een lange en hoge pass. Manrique kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porcinos FC 89%, Inde.yunior 11%.
Porcinos FC - Inde.yunior 0:5

47e minuut.
Manrique met een harde bal richting middenveld. Ballesteros kopt de bal weg. Klungelig pakt Nasri de bal. Kabashi rent richting de bal. Kabashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Inde.yunior 0:6

48e minuut.
Ballesteros geeft een lange en hoge pass. Traineira is nu in balbezit. Traineira speelt de bal door. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Inde.yunior 0:7

53e minuut.
Peña is nu in balbezit. Peña geeft de bal voor. Traineira kopt de bal weg. Nasri rent richting de bal. Nasri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Abrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrego passt de bal in één keer door. Nasri rent richting de bal. Nasri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Inde.yunior 0:8

57e minuut.
Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez speelt de bal door. Santamaría rent richting de bal. Kabashi onderschept slim de pass. Kabashi draait met de bal, schiet en ... Manrique kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Inde.yunior 0:9

58e minuut.
Rabí speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Traineira met de inworp. Polko geeft de bal voor. Kabashi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Traineira probeert naar een medespeler te passen. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri passt de bal in één keer door. Abrego rent richting de bal. Abrego schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Manrique trapt de bal weg. Traineira probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kabashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabashi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ballesteros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polko rent richting de bal. Polko geeft een hoge lob. Nasri springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Inde.yunior 0:10

66e minuut.
Lazo Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Traineira verovert de bal door een tackle van achteren. Traineira geeft een hoge lob. Daar is Kabashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabashi haalt uit met een fantastische trap. Manrique verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Ballesteros probeert de bal met de borst te controleren. Ballesteros met een sublieme pass. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri schiet op doel. Manrique maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Inde.yunior 0:11

73e minuut.
Nasri rent richting de bal. Nasri passt de bal zonder na te denken. Abrego rent richting de bal. Abrego schiet op doel. Manrique probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Inde.yunior 0:12

74e minuut.
Ballesteros probeert naar een medespeler te passen. Kabashi heeft problemen om de bal te vangen. Ballesteros speelt de bal door. Kabashi rent richting de bal. Kabashi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Traineira kopt de bal weg. Nasri speelt de bal door. Klungelig pakt Peña de bal. Kabashi rent richting de bal. Kabashi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Traineira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traineira geeft een lange en hoge pass. Ballesteros kopt de bal weg. Lazo Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Traineira geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Traineira met een sublieme pass. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros geeft een hoge lob. Abrego rent richting de bal. Abrego draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ballesteros geeft de bal voor. Abrego kopt de bal weg. Nasri rent richting de bal. Nasri haalt uit met een fantastische trap. Manrique werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Inde.yunior 0:13

89e minuut.
Traineira rent richting de bal. Abrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Traineira rent richting de bal. Abrego is nu in balbezit. Traineira geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Peña geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ballesteros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polko is nu in balbezit. Polko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porcinos FC 90%, Inde.yunior 10%.
Porcinos FC - Inde.yunior 0:13