Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poderosos Asteroides Link F.C
Normal Tactiek Link Def
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 48
weak Schieten excellent
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Carrick passt de bal in één keer door. Labak rent richting de bal. Román tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Labak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bebić komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Labak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bebić geeft een hoge lob. Carrick springt en kopt de bal. Ojeda maakt een snoekduik en kopt de bal. Casillas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:1

6e minuut.
Acosta met een sublieme pass. Pirri Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Köroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Köroğlu passt de bal zonder na te denken. Carrick heeft problemen om de bal te vangen. Carrick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doeltrap. Casillas trapt de bal weg. Acosta kopt de bal weg. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Casillas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
González Blanco rent richting de bal. Guerra is nu in balbezit. Guerra met een sublieme pass. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick draait met de bal, schiet en ... Paal! Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:2

17e minuut.
Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak onderschept slim de pass. Labak speelt de bal door. Daar is Ojeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Casillas met een harde bal richting middenveld. Köroğlu kopt de bal weg. Carrick rent richting de bal. Carrick draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Carrick passt de bal met de wreef. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Valle probeert de bal aan de voet te houden. Casillas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Carrick rent richting de bal. Carrick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:3

20e minuut.
Köroğlu is nu in balbezit. Köroğlu passt de bal zonder na te denken. Carrick is nu in balbezit. Carrick schiet op doel. Casillas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:4

22e minuut.
Köroğlu passt de bal met de wreef. Carrick is nu in balbezit. Carrick probeert naar een medespeler te passen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Labak verovert de bal door een tackle van achteren. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak verovert de bal door een tackle van achteren. Labak geeft de bal voor. Ojeda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bebić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ojeda de bal. Carrick rent richting de bal. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Köroğlu passt de bal met de wreef. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo is nu in balbezit. Carrick verovert de bal door een tackle van achteren. Carrick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:5

35e minuut.
Carrick is nu in balbezit. Carrick passt de bal met de wreef. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Casillas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:6

37e minuut.
Carrick rent richting de bal. Carrick met een sublieme pass. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:7

39e minuut.
Labak rent richting de bal. Labak passt de bal zonder na te denken. Köroğlu probeert naar een medespeler te passen. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:8

43e minuut.
Carbajal is nu in balbezit. Köroğlu onderschept slim de pass. Köroğlu met een sublieme pass. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:9

45e minuut.
Inworp. Köroğlu met de inworp. Bebić is nu in balbezit. Bebić geeft een hoge lob. Carrick maakt een snoekduik en kopt de bal. Casillas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poderosos Asteroides 79%, Link F.C 21%.
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:9

50e minuut.
Casillas trapt de bal weg. Köroğlu met een sublieme pass. Carrick heeft problemen om de bal te vangen. Carrick haalt uit met een fantastische trap. Casillas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:10

52e minuut.
Soto speelt de bal door. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda speelt de bal door. Carrick rent richting de bal. Carrick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:11

54e minuut.
Carrick draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Castillo de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Köroğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carrick maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:12

55e minuut.
González Blanco is nu in balbezit. Köroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Köroğlu geeft een lange en hoge pass. Carrick is nu in balbezit. Carrick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:13

56e minuut.
Bebić probeert de bal met de borst te controleren. Köroğlu speelt de bal door. Carrick rent richting de bal. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel. Casillas bokst de bal weg. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:14

58e minuut.
Carrick is nu in balbezit. Carrick geeft een hoge lob. Labak kopt de bal weg. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Blas Lizama de bal. Köroğlu geeft de bal voor. Blas Lizama probeert de bal aan de voet te houden. Carrick rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:15

60e minuut.
Köroğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiên Trung probeert naar een medespeler te passen. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel. Casillas bokst de bal weg. Valle is nu in balbezit. Carrick onderschept slim de pass. Carrick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:16

63e minuut.
Labak is nu in balbezit. Labak passt de bal met de wreef. Ojeda rent richting de bal. Carrick rent richting de bal. Carrick draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Köroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Köroğlu geeft de bal voor. Daar is Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labak is nu in balbezit. Labak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Köroğlu geeft de bal voor. Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak passt de bal zonder na te denken. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Köroğlu rent richting de bal. Köroğlu speelt de bal door. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick schiet op doel. Casillas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:17

73e minuut.
Labak rent richting de bal. Labak passt de bal met de wreef. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valle de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:18

74e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Ojeda passt de bal zonder na te denken. Köroğlu probeert naar een medespeler te passen. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pefanis onderschept slim de pass. Pefanis geeft een hoge lob. Carrick heeft problemen om de bal te vangen. Carrick haalt uit met een fantastische trap. Casillas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Köroğlu zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ojeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:19

79e minuut.
Carrick speelt de bal door. Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak met een sublieme pass. Ojeda rent richting de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bebić kopt de bal weg. Blas Lizama is nu in balbezit. Blas Lizama geeft een hoge lob. Köroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Köroğlu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Köroğlu geeft de bal voor. Casillas probeert naar een medespeler te passen. Köroğlu kopt de bal weg. Carrick rent richting de bal. Carrick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Ojeda passt de bal zonder na te denken. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:20

85e minuut.
Klungelig pakt Carrick de bal. Carrick passt de bal in één keer door. Labak is nu in balbezit. Labak geeft een lange en hoge pass. Ojeda maakt een snoekduik en kopt de bal. Casillas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Casillas trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köroğlu met een snelle inworp. Bebić geeft een lange en hoge pass. Ojeda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Köroğlu rent richting de bal. Köroğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Valle de bal. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poderosos Asteroides 81%, Link F.C 19%.
Poderosos Asteroides - Link F.C 0:21