Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Embarrassing Rangers Fierce Arirang
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
del Carmen passt de bal in één keer door. Sapodeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapodeng passt de bal zonder na te denken. Layumas rent richting de bal. Layumas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Guieb rent richting de bal. Seow rent richting de bal. Seow met een sublieme pass. Biag bereikt de bal nog maar net als eerste. Biag schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Layumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Seow verovert de bal door een tackle van achteren. Seow probeert naar een medespeler te passen. Biag bereikt de bal nog maar net als eerste. Biag draait met de bal, schiet en ... Babasa bokst de bal weg.

17e minuut.
Catibog is nu in balbezit. del Carmen verovert de bal door een tackle van achteren. del Carmen speelt de bal door. Layumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Layumas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Rangers - Fierce Arirang 1:0

26e minuut.
Biag probeert de bal aan de voet te houden. Seow is nu in balbezit. Seow passt de bal zonder na te denken. Macorol met een sublieme pass. Ralutin geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Seow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Layumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Macorol maakt een afschuwelijke overtreding. Macorol krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Embarrassing Rangers 70%, Fierce Arirang 30%.
Embarrassing Rangers - Fierce Arirang 1:0

49e minuut.
Ralutin verovert de bal door een tackle van achteren. Ralutin passt de bal in één keer door. Talong rent richting de bal. Biag onderschept slim de pass. Biag haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Oppus is nu in balbezit. Oppus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tayag met een snelle inworp. Goya geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Biag schiet op doel. Talong is nu in balbezit. Talong geeft de bal voor. Layumas rent richting de bal. Layumas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Rangers - Fierce Arirang 2:0

67e minuut.
del Carmen speelt de bal door. Sapodeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Layumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapodeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapodeng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ralutin geeft een hoge lob. Daar is Bantoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biag rent richting de bal. Catibog bereikt de bal nog maar net als eerste. Catibog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Rangers - Fierce Arirang 2:1

77e minuut.
Catibog rent richting de bal. Biag rent richting de bal. Artadi verovert de bal door een tackle van achteren. Catibog is nu in balbezit. Catibog schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Embarrassing Rangers 62%, Fierce Arirang 38%.
Embarrassing Rangers - Fierce Arirang 2:1