Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester_United_FC LatinGol
La mia 12.0 Tactiek FTrTw-v1.0 Back
55% Balbezit 45%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.8 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Guitton is nu in balbezit. De la Rosa rent richting de bal. Bigliardi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bigliardi krijgt een gele kaart. De la Rosa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De la Rosa met een snel genomen vrije trap. Daar is Perdigón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chang is nu in balbezit. Chang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United_FC - LatinGol 0:1

15e minuut.
Kubiński passt de bal zonder na te denken. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo met een sublieme pass. De la Puente rent richting de bal. De la Puente haalt uit met een fantastische trap. García Becerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Oravecz kopt de bal weg. De la Rosa rent richting de bal. Carballo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carballo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester_United_FC 68%, LatinGol 32%.
Manchester_United_FC - LatinGol 0:1

62e minuut.
Bin geeft de bal voor. Hidalgo kopt de bal weg. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo passt de bal zonder na te denken. Bin rent richting de bal. Bin geeft de bal voor. De la Puente maakt een snoekduik en kopt de bal. García Becerra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester_United_FC 72%, LatinGol 28%.
Manchester_United_FC - LatinGol 0:1